Sivut

24. heinäkuuta 2009

Inspiraatiota ja innostusta

Tänään olen sitten tutkaillut mitä kankaita, lankoja, ym tarvikkeita omistan ja olenkin niitä laitellut hienoon järjestykseen, että varmasti löydän kaiken tarvittavan ja helposti tietty. Tosin, minun on ehkäpä pakko myöntää, että kun järjestelen tavaroita pedanttisesti, niin en varmasti niitä löydä. Sopiva kaaos kuvaa minua ja tiedän missä kaikki tarpeellinen sijaitsee, jopa lehtien mallit tiedän kansikuvan perusteella.

Nooh, katsotaan mitä tämä järjestys tuo tullessaan.

Innostus tuli järjestelyyn, kun löysin aivan ihanan blogin Villaa ja vanilijaa.Tildakirjoja sain liittyessäni käsityökirjakeroihin, Unelmaan ja Jujuun.

Olen innostunut Tildailusta ja maalaisromantiikasta sisustuksessa. Viimeiset kolme yötä olenkin kovasti sisustellut ja miettinyt hankintoja tai jos vaikkapa vanhoista voisi väkertää uutta mm. maalaamalla tai tyynyjen kuosia vaihtamalla. Nyt vain aktiivisesti kirppareita kiertelemään ja jos vaikkapa sieltä löytyisi taas muutama uusi projekti neulomisen ohelle.

Tilasin Adlibriksesta pari sisustuskirjaa. Anna Örnbergin Inred och dekorera ljust och lantligt ja sitten måla decorativt. Kirjat olivat edullisia.
Innokkaana odottelen niitä saapuvaksi ensi viikon alkupuolella. Luovaa viikonloppua kaikille.♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.