Sivut

17. elokuuta 2009

Kangashankintoja ja hieman lukemista


Kävin taasen unelma kangaskaupassa ostelemassa Tildakankaita ja niistä on kuva yläpuolella. Mukana on pikkuruudullista puuvillakangasta, joka on unelman pehmeätä ja rypistymätöntä kangasta. Näistä olisi tarkoitus tehdä joululahjoja. Minusta tuntuu, että täällä alkaa olla pienimuotoinen yhden naisimmeisen tehdas.;-D
Alla oleva asustekangas on mummin ostama ja siitä tulee mekko tyttärelle ensi kesäksi. Oli aivan pakko ottaa kuva, kun kimalteet kimmeltävät ja luulen, että samaista kangasta aikoo äitikin käydä vielä hakemassa niin kauan kuin sitä vielä on jäljellä.
Kangaskirstu täyttyi jälleen ihanista aarteista.;-D Samalla kävin ostamassa kankaita ystäväålleni, joka saa kankaat postitse lähipäivinä.

Tänään kävin hakemassa kirjapaketin. Tilasimme yhdessä ystäväni kanssa näitä Anna Örnbergin kirjoja ja voi miten ihastuttavia juttuja sivuilla onkaan. Tilkkutyöt kutsuvat niiden ihmeelliseen maailmaan ja pensselit suorastaan huutavat maalien kera maalaamaan kiviä esi. leppäkertuiksi ja siiliksi ja kuinka ihastuttavia nuo siilit ovatkaan. Uskomatonta. Ei muuta kuin ensi kesäksi sitten pihamaata koristelemaan noilla ihastuttavilla asioilla ja maalauksilla. Näitä kirjoja suosittelen muillekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.