Sivut

30. maaliskuuta 2010

Maaliskuun taikaa...


Niinpä niin blogilaiseni. Aika on hurahtanut aivan siivillä. Joulu ja uusi vuosi oli ja meni ja seuraavaa odotellessa.;-D
Paljon on tapahtunut ja elämässä arki muuttunut, mutta suurin on ehkäpä tuo työelämään astuminen ja pienen taaperon kanssa sen arjen pyöritys. Siihen on paljon mahtunut jos jonkinlaista hektistä hetkeä. Täytyy sanoa, että luin vuorokaudessa Eve Hietamiehen kirjan: Yösyöttö. Parempaa kirjaa en ole hetkeen lukenut ja olisin voinut omia kokemuksia jakaa myös kirjaksi saakka. Siihen olisi mahtunut niin iloa, surua kuin draamaakin. Norovirus ja lapsen sairaus ovat alku vuoden tätä perhettä myllertänyt ja kädentuotokset sen myötä jääneet vähemmäksi, mutta tästähän on hyvä jatkaa.
********
Hyväntekeväisyysprojektini keskoslapsille on tuottanut tulosta. TYKS on saanut villasukkia parisen tusinaa ainakin. HYKS on myöskin saanut sukkia suunnilleen samaisen verran ja kortteja ystäväni on myöskin heille tehnyt. Lastenklinikalla on tapana viettää kilojuhlia. Uskon, että muilla klinikoilla on myöskin tämä samainen traditio. Noroviruksen vuoksi en ole vielä päässyt sukkia toimittamaan, mutta kunhan kaikki pöpöt on kodistamme karkotettu, niin suuntaan lastenklinikalle paketin kanssa.
*********
Kiitos valppaalle lukijalleni, joka huomasi,että olin laittanut syyspäivän iloa otsikon alle kuvan ompelemastani fleecepuvusta. Ohjasin siinä lukijoita hakemaan kaavoja ja ohjetta skl 08/09, mutta todellisuudessa se onkin 09/08. Näin pienestä voi ohjeen löytyminen olla hankalaa ja tukalaa. Anteeksi kovasti muiltakin, jos olette sitä etsineet. Ohje itsessään on niin helppo, että valmistuu illassa ja niitä voi tehdä useammankin kerralla, vikkapa ystävien tenaville.
Lisää päivityksiä seuraavien otsikoiden alle...
Minnuli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.