Sivut

19. toukokuuta 2010

lankashopin hullunhalvat päivät

Tässä toukokuun alussa tuli vietettyä vappu ja valmisteltua käsileikkaukseen. Ei mitään vakavaa, mutta hermojen oli pakko saada lisätilaa.Nyt sitten ollaan käsi vielä tikattuna perjantaihin saakka, mutta kovasti touhuan täällä oikealla kädellä.
Kummasti sitä voi shoppailla yhdellä kädellä, istuttaa kukkia ja kaivaa pistolapiolla, mutta multasäkkien roudaamiseen tarvitaankin jo järeämpää asetta, nimittäin mummoa.;-D
Mummo on ollut taas meillä ahkerasti auttelemassa lapsen kanssa, kun en voi nostella mitään.
Tuntuukohan mummolta kohta siltä, että on melkein talon asukki, meinaanniin paljon on meillä ollut koko kevään aikana.
Teetee shopissa oli halvat päivät, jossa myytiin kovasti erilaisia astioita ja mallineuleita. Yllä olevat astiat muuttivat sitten meille ja tuli ostettua peltipurkkeja ja yhden mallineuleenkin sieltä henkarista sain napattua. Vaivaiset 12 euroa maksoi Smart-langasta neulottu kirjoneule.Olisin ostanut tytölle ja lahjaksi niitä, mutta eräs nopea nainen kerkesi kaapata tangon tyhjäksi. Niinhän sitä sanotaan, että vain nopeat elävät.....kyllähän miekin, mutta jäin höpöttää tutun kanssa niin siinä oikea syy.
Villapaidasta en muistanut ottaa kuvaa, joten lataan sen vielä tänään.
Kyseinen liike järjestää kesäkuussa KIP- päivän ja ajattelin osallistua sinne tänäkin vuonna......vihdoinkin pääsee neulomaan jotain ilman kiirettä.
Lankoja en ostanut kuin muutaman kerän, joka tarkoittaa että niitä oli viisi. Olin todella päättänyt, että vanhat pitää ensin kuluttaa.
Ensi kerralla halvoilla päivillä pitää olla nopeampi ja rupatella kun ostokset on tehty......siinäpä tavoitetta.♥

Minnuli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.