Sivut

19. toukokuuta 2010

Pääsiäisestä äitienpäivään.

Aurinkoista toukokuuta kaikille.Pääsiäisestä on aika hurahtanut kuin siivillä..............tosin paljon on tullut tehtyäkin ja suurinpana projektina on ollutkin pihan kunnostaminen ja kukkien istutus.
Äitienpäivää vietimme rauhallisin merkein ensin mummin kanssa ravintolassa syöden perheen kera, johon tietty lasken veljeni.;-D Kuuluu jo kalustoon.ha haa. Tosi mukavaa oikeasti olla aina aktiivisesti tekemisissä päivittäin.Onhan hän myös tyttäremme kummi.
Ravintola tuokion jälkeen m,enimme leikkipuistoon jatkamaan päivänviettoa. Taisikin olla kaikille ensimmäinen vietto siellä sitten yli kolmenkymmenen vuoden....jokainen teki hiekkakakkuja ja tutkaili leikkipuiston vempaimia ihmetellen ja muistellen menneitä kuinka sellaisia ei ollut meidän lapsuuden aikana.
Seuraavana aamuna vietimme sitten minun äitienpäivää. Miten ihanaa oli saada kahvia ja yllätyksenä miehen ja tytön tekemää mansikkakakkua. Tytär oli päiväkodissa tehnyt hienon kipsityön ja sain siis minäkin sellaisen taulun jossa on lapsen kädenjälki. Mieheltä sain perinteistä Kalevalaa, joka onkin minun suosikkini kautta aikoijen. Takuuvarma menestys lahja siis.
Päivä meni lupsakasti ja iloiten siitä, että saan olla äiti. Itsestäänselvyyshän se ei missään nimessä ole kenellekään.
Toivottavasti itsekukin sai nauttia omasta äitienpäivästä ja ne joilla lasta ei ole, niin toivottavasti olitte saaneet lapsettomienlauantaina koottua voimia suureen koitokseen ja kyläilyihin.

Minnuli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.