Sivut

6. elokuuta 2010

Tietokone elämää huh huh

Niinpä niin. Tietokoneaika on todellakin tätä päivää ja kas kummaa jos tuo tai oikeastaan tämä vempele ei sitten toimi, niin johan pinna meinaa palaa.ARRG!!
Koneessamme on jokin virus, mato tai muuta vastaavaa. On meinaan tuhonnut jo kuvia ja tiedostoja ja kaiken kukkuraksi molemmat cd-asemat. Nyt sitten onkin ajatuksissa uuden koneen hankinta. Vielä kun vaan tiettäisi että pöytämalli vai läppäri?
Konetta olen siis hakannut täällä kolmisen päivää ja tyhjennellyt sitä parhaani mukaa ennen kuin kaikki tiedostot katoavat virtuaalimaailmaan.
Olen kuitenkin ollut ihan ahkeranakin. Keittiö sai uudet verhot tänään lopultakin. Ystävättäreni poika siis kummipoikani sekä hänenmiehensä saivat hääjuhliin teema-sut. Teemana on viikinkijuhlat. Asut ovat valmiina, mutta kuvia en ajatellut kuitenkaan vielä laittaa niistä saati vielä verhoistakaan.
Jos minusta ei nyt ihan heti kuulu, niin tämä rakkine pimahti sitten lopullisesti.
Jokaiselle aurinkoista viikonloppua ja toivottavasti pääsen vielä viikonlopun jälkeenkin päivittämään tekosiani, tulossa on yöpaitoja, laukkuja ja sitten ne kuvat verhoista.
Minnuli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.