Sivut

24. syyskuuta 2011

Sinitaivas


Korun nimeksi tuli Sinitaivas.

Tämä tekemäni kaulakoru on humenna menossa naapurin emännälle syntymäpäivälahjaksi. Ko. henkilö tykkää sinisestä ja turkoosista ja koska turkooseja helmiä ei kotoa löytynyt ja kello yhdeksän aikaan lauantai-iltana tuo paikallinen korukauppakaan ei tiettävästi ole auki saati päivystä joten päädyin siis sitten siniseen vaihtoehtoon.

Huomasin että olin edellisistä koruista ottanut aika kehnonlaisia kuvia ja pienentänyt kuvakoon liian pieneksi, joten uusin kuvat ja laitan ne uudelleen.


Takana on tänään käsityömyyjäiset. Alunperin suunnitelmissa oli muuta, joka jo kahdesti ehti muuttua, mutta onneksi sitten tuli nuo myyjäiset saaristossa.
Seura oli mukavaa, sää suosi vaikkakin tuli pieni sadepyrähdys. Myynti suhteellinen ja raitis ilma ja syksyisen kaunis meri sekä saaristomaisemat olivat valloittavat.

Eilen tuli ommeltua erinäisiä ruttupipoja ja ns. Kimperityylisiä myös iso pino. Tosin unohdin kuvata ne totaalisesti.
Kankaina toimi Samsukan pallot, apinat ja norsut, sammakot ja kotiin tultua lapsella mielessä muumit ja lauluna viisi pientä ankkaa.....elämä siis kuin zoolandiassa konsanaan.

Tällaista tällä kertaa ja nyt siis on korujen aika selkeesti ja pipokausi on parhaimmillaan.
Mukavaa lauantai-iltaa kaikille ja jos ette vielä ole korujen ja helmien maailmaan hurahtanut, niin suosittelen korukurssia. Uskon että aika moni siitä kiinnostuu.

Minnuli
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.