Sivut

1. tammikuuta 2012

Hyvää Uutta Vuotta 2012

Kaikille lukijoilleni ja käsityönharrastajille muutoinkin.

Aikaa on taas tovi vierähtänyt ilman että olen pahemmin blogiani päivitellyt. Kaikkeen liittyy yleensä seuraus tai syy ja niin tähänkin tekemättömyyteen.

Olemme muuttaneet uuteen kotiin taas kerran, mutta nyt muutot ovat toivottavasti omalta osaltamme tässä sillä löysimme kivan kodin, josta tuli oma.

Aikaa myöden raotan hieman ns. ikkunaa ja näytän kun remontoimme mitä oli ennen ja jälkeen. Tällä hetkellä tavarat ovat vielä sikin sokin siellä täällä ja elämää on laatikoiden ja säkkien keskellä.

Ihanuutena uudessa kodissamme on se, että ompeluhuoneen koko tuplaantui ja samalla se mahdollistaa säilytyksen järjestelmällisyyden ja työskentelyn yhdessä huoneessa ilman että täytyy lainata muiden huoneiden lattiapinta-aloja mm. kankaiden leikkuussa.

Mymmeli on kasvanut tässä viime vuoden aikana niin, että on mahdollista jo ommella samalla kun lapsonen leikkii, eikä tarvitse koko ajan juoksennella perässä. Lisäksi on itse kiinnostunut huovuttamisesta ja leikkimisestä mm. nuppineulojen ja nappien kanssa.

 Ovelana kettuna suunnittelin vielä niin, että yksi nukkekoti on ompeluhuoneessa ja dvd katselumahdollisuudet sen läheisyydessä.

Toivottavasti uusi vuosi tuo itselleni mahdollisuuden tehdä enemmän käsitöitä eri muodoissa ja levon loputtomista muutoista.

Lämmöllä
Minnuli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.