Sivut

22. heinäkuuta 2012

Kolmas ja toistaiseksi viimeinen Peppitunika 122cm

Tämä on siis viimeinen peppimekko tältä erää kuten jo otsikossakin asian mainitsin.
Ompeluvimma on nyt siis iskenyt minuun kertaheitolla ja kuitenkaan se ei ole vielä syrjäyttänyt tuota neulomisvimmaa vielä, joten tehdään siis kahta asiaa täysin rinnoin kun kerta intoa riittää ja jotain valmistuukin.
 Tasku on tehty toisen peppitunikan Marimekko kankaan palasta.
Kangas on kemiön saaren löytö. Kangas on ollut pöytäliinana, joten kierrätysmeiningillä siis mennään. Arvatenkin jo tiesitten, mutta kyseessä on Marimekon lopetettu Muija-kangas.
Näissä lopetetuissa Muijissa on sitä jotain....hekumallisuutta tai sitten ne värit. Kaupastahan taas saa Muijaa, mutta ne kaikki värit ovat todella tummia ja mitäänsanomattoman värisiä. Minuun ei siis ne iske.
Jouluksi toivoisin oikein tumman punaista tai sitten todella kirkkaan punaista Muijaa, jos vain joku suunnittelija siellä nyt toiveen kuulisi.

Muutaman paidan kankaat leikattuna ja luvassa siis edelleen dagisvaatteita eli käytännöllisyyttä, helppohoitoisuutta ja mukavuutta ripauksella ennenkaikkeaan yksilöllistä pukeutumista.

Jos joku nyt miettii tätä kaavaa, niin Iinun verkkopuodista sen tilasin.
Säkenöivää sunnuntaita ja nyt vain puikot suihkimaan ja koneet sauhuamaan.

Minnuli

2 kommenttia:

  1. Onpa söpö mekko, ei kun tyttö, siis mekko.
    Molemmat!

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia. peppitunikat ovat saaneet kovasti ihmetystä ja positiivista palautetta missä Mymmeli on liikkunutkin. Kaupassa eräs äiti pysäytti lapsen ja ihasteli tunikaa.
    Hyvä, että erinlaisuus huomataan tässä massatuotantomaailmassa.

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi.