Sivut

7. lokakuuta 2012

Fancy Mix 122 cm, Nosh kettutrikoo

Iloinen kangas Paapiilta kuin kettukaramellit aikoinaan seiskytluvulla.
En ole varma saako noita kettukarkkejakaan enää. Ei olennaisesti kuulunut tähän, mutta vain mieleen juolahti nuo karamellit ja mummo. Oikeammin kutsuin häntä mammaksi.

Kettutrikoon hankin Kangashamstereiden kautta, joka on Fb.n yksi ryhmä,jossa myydään kaapista kankaita pois.
Ensin ajattelin ryhmästä että kauhistus tulee hankittua kankaita kaappiin, mutta mitä kauemmin niitä kuvioita katsoo mitä myydään niin eipä tee enää mieli,silmät nähtävästi kyllästyvät niihin ja hyvä niin.
Kaava on ottobre lehdestä nro 4/12.
Yllätyin kun piirtelin eri kaavoja tuossa to iltana ja pe iltana, että kuinka eri mallisia ne ovatkin pituudeltaan ja leveydeltään.
Kuvauksen jälkeen jäin vielä pohtimaan, että purkaisinko hihasaumat ja laittaisin resorista jatkopalan, mutta katsotaan nyt miten tuo silmä oikein tottuu noihin 3/4 osa hihoihin.
Piirtelin monet kaavat ja kankaat leikkasin lauantai aamuna kun heräsin kuuden aikaan. Omasta mielestäni olinkin kovin ahkera, sillä leikkasin neljä paitaa ja kahdet housut ja yhden liivimekon valmiiksi odottelemaan ompelua.
Haravointi kutsuu ja kotona tuoksuu syyssato.....
Minnuli

5 kommenttia:

 1. Mitä, eikö kettukarkkeja enää ole??? Kamalaa, eihän tätä voida sallia. Pitääkin tehdä tutkimusmatka lähimarketteihin. Ihania kettuja, sopivat niin syksyyn. (:

  T: SNY

  VastaaPoista
 2. Olen niin samaa mieltä kanssasi. En ainakaan niitä karkkeja ole ikuisuuksiin nähnyt, joten aattelin ettei niitä sitten ole lainkaan. Paidan väritys toi ne karkit vain noin yhtäkkiä mieleen enkä oikein edes tiedä miten.
  Kaipuuta kai lapsuuteen tai niihin karkkeihin...kuka tietää;-D

  VastaaPoista
 3. Kyllä kettukarkkeja edelleen saa, nimi on Fazerin "Pihlaja" ja niitä myydään jouluisin sellaisissa lahjarasioissakin, samanlaisissa kuin esim. Geishoja ja Fazerin sinisiä, niitä, joita saa 3 kpl 10€:lla joka marketista :)

  Ohessa hauska vinkki karkkipapereiden käyttöön: http://www.divaaniblogit.fi/blogit/kettukarkki/tag/kettukarkki/

  VastaaPoista
 4. Miksi kommentit sinulle näytetään vasta hyväksynnän jälkeen?

  T: äskeinen Pihlaja-karkeista kirjoittanut

  VastaaPoista
 5. Hei Pihlaja-karkeista kirjoittanut.
  Kiitoksia kivasta linkistä ja
  täytyypä katsoa noita Pihlaja-karkkeja.

  Kyselit tuosta hyväksynnästä. En oikeastaan tiedä, kaipa mulla on rasti väärässä paikassa jossain kohtaa, mutta eipä kait sillä ole sen suurempaa merkitystä mulle kuin muillekaan. Uskoisin niin.

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi.