Sivut

12. tammikuuta 2013

Huovutettu istuinalusta/peitto 85cmx255cm

 
 Tämä on ehdottomasti suurin huovutustyö mitä olen tehnyt ja teko myöskin tuntui kropassa.
 Tein aiemmin pienemmän samaa sarjaa olevan istuinalustan jonka koko on kutakuinkin 83cm X 95cm.
Tämä työ muuttaa huomenna uuteen kotiin ja innolla jo suunnittelen seuraavaa, joka tosin saa kodikseen meidän taloutemme.
 Mymmeli tuossa kyseli, että eikö mommo saa lainkaan istuinalustaa, että hänen takapuolensa kuulema jäätyy kun istuu pulkassa. Nooh...kaipa sitten yksi pieni alusta täytynee sinnekin sitten tehdä, mutta taitaa mennä ensi talven puolelle. Oma aikataulutus on aika hektistä tällä hetkellä.
Kylpyhuone on siis ollut kovassa käytössä ja tuossa mietinkin, että miten saisi tehtyä tulevan remontin yhteydessä huovutusystävällisen kylppärin tai kodinhoitohuoneen. Tosin vitsihän tämä tietty on, eihän kukaan harrastaja ala kotiaan sen perusteella remontoimaan. Ammattilaiset ovat sitten jo asia erikseen.
Tässä on vain pieni yksityiskohta tuosta peitosta/alustasta. Kolmisen päivää selkä oli todella kipeenä kun useita tunteja tuli kyykittyä tuolla kylppärissä mitä epämukavimmissa asennoissa saadakseni lopputuloksesta hyvän ja että itse sen kelpuuttaisin.

Toivottavasti tämä kädentyö sitten lämmittää uusia omistajia ja he nauttivat sen tuomasta lämmöstä ja ulkonäöstä.

Neulominen odottaa minua näin lauantai iltana ja pöllöpipot odottavat silmiään ja muuttoaan nekin uuteen kotiin.

Minnuli

6 kommenttia:

 1. Jestas, onhan tuossa ollut hommaa. Mutta tuloskin on upea. Ei luonnistuis itseltä :)
  Sain muuten tehtyä huiviin tarkoitetuista langoista vallan muuta :)

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia kehuista. Oli siinä hommaa ja toista suunnittelen parhaillaan, mutta haluan enemmän syysvärejä. Ehkäpä kanervaa, oranssia ja punaista havun vihreän kera. Se yt muhii vielä ennen kuin toteutan ja selkä on vielä edellisestä tutoksesta kipeenä. ( Suuri jumppapallo kovassa käytössä iltaisin)

  VastaaPoista
 3. Wau! Vähänkö hieno! Ja mikä homma!

  VastaaPoista
 4. Kiitokset. Hommaa oli ja lopputulokseen olen tyytyväinen. Seuraava projekti odottaa vielä tekijäänsä. Aikaa kun on vain niin rajoitetusti kaiken tekemiseen, mutta kovasti on jo päässä seuraava ja sitä seuraava juttu.

  VastaaPoista
 5. On ihana työ minkä olet tehnyt.-Ihanaa että Mymmeli ajatteli minuakin.
  -Pulkkaillaan sitten ensi talvena peppu lämpöisenä.
  - Kiitos etukäteen.

  Mummu

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi.