Sivut

29. elokuuta 2009

Hetken ns. hiljaiseloa

Päivityksiä onkin nyt tullut hieman vähemmässä määrin. Syykin siihen on ilmeinen. Me täällä aherretaan jouluisten askarrusten parissa ja valmistamme joulumyyjäisiin reilut neljäkymmentä kisulia, joten hetki menee ennen kuin muut käsityöt saavat vallan taas.

Kirpputorimyyntiä on nyt tullut harjoiteltua tämä päivä ja huomenna jatkuu. Helsingistä varasin pöydän, jonne olisi syksymmällä tarkoitus mennä myymään. Lähtisiköhän mummo mukaan?Tuolikin sieltä löytyy, joten jalat jaksaisivat paremmin koko päivän ihmistenilmoilla oleskelun.♥

Tällä hetkellä meillä on työnalla tosiaankin nuo kisulimisulit. Marraskuussa kun alkaa joulumyyjäiset ja niihin kuitenkin pitää olla valmistautunut jo hyvissä ajoin. Viime hetken tuntumassa on vaikea lähteä myymään mitään pilipalijuttuja. Itse kun en ainakaan tykkää mistään hetkittäisestä ihastuksesta, vaan kestäväkehitys kunniaan siinäkin asiassa ja samalla siinä oppii myös tämä perheenjäsen. Kestävää kehitystä pitäisi jo kouluissakin opettaa pitemmällä tähtäimellä sekä kierrätystä.

Juuri lohkaisin tuossa miehelleni, että seuraavaksi mennään kierrätyskeskukseen ostetaan sieltä pari puutuolia. Mitäkös niillä?
Hiotaan, maalataan, katkaistaan jalat ja hiukan koristellaan ja lapsi saa oikeassa mittasuhteessa olevat lastentuolit.
Puuhan on kestävää materiaalia jota voi työstää useammankin kerran.

Tällaiset mietteet tällä kertaa ja ehkäpä seuraavaksi on kuvia noista kissalan misuleista.♥
Mukavaa viikonloppua kaikille.

1 kommentti:

Kiitos viestistäsi.