Sivut

8. elokuuta 2009

Kirpparilöytöjä


Tänään olimme siippani kanssa myymässä kirpparitavaroita Vallilan makasiineilla, Helsingissä. Itse olin lähinnä myynnin touhussa, mutta pääsin toki kiertelemäänkin. Ystävälleni löysin Arabia Uhtua sarjaa edullisesti ja itselleni Marimekko kangaspalan vuodelta 1963, Maija Isolan Melooni.Viimeiseksi muttei suinkaan vähäisemmäksi, löysin tytön huoneeseen kaksi vaaleanpunaista räsymattoa. Katsotaan jääkö sellaisekseen vai keksinkö niihin jotain uutta esim. aplikaatiota.

Mieheni tosin löysi minulle ison apteekkarinpullon. Pullon päällä oli lappu, jossa luki Anisöljypullo. Meille se tuleekin nyt pikkukolikoiden possuksi. Senteistähän ne eurotkin tulee.;-D Lisäksi hän löysi kaksi vanhanajan limsapulloa posliiniseilla kääntökorkeilla. Laitoin ne jo keittiöön. Toiseen tuli niinkin arkista asiaa kuin fairy ja toiseen sitten käsienpesuainetta. Niitä onkin sitten kiva ihailla arkisen aherruksen ohella.
Itse sain myytyä paljon pois. Lähinnä kuitenkin astioita, sisustusjuttuja ja vauvanvaatteita. Päivä oli mukava ja jo toinen kerta kun olimme siellä myymässä. Ensi kesänä sitten uudelleen. Sieltä tekee edullisia löytöjä ja tapana on tinkiä.

2 kommenttia:

  1. Voi hitsit muistan, miten Inkulla oli kanssa tommonen iso pullo (se oli tosin kai läpinäkyvä) ja sain aina muksuna kyläillessä tonkia X määrän rahaa ja sitten mentiin siihen yhteen karkkikauppaan. :D

    VastaaPoista
  2. Nyt kun mainitsit, niin taisipa sillä olla. En muista tosin että tongittiin rahaa, mutta karkkikaupan muistan. Ja eräänkin kotimatkan, kun pikkuinen tyttö otti ja puri mua. Heh heh.

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi.