Sivut

22. elokuuta 2009

Sisustusta ruskein värein ja vaalein kukin

Tänään kävin maalausliikkeessä ostamassa pastaväriä, kun Sinooperin väreissä ei ollut tarpeeksi pigmenttiä ja puolen litran purkkeja en sitten viitsinyt hamstrata pilvin pimein oli myyjä avulias ja sanoi myyvänsä koneesta pastaa suoraan muovimukiin ja antoi talletusohjeet miten sitä tulee säilyttää ettei turhaan kuivu.
Samalla bongasin alehyllystä tapettirullia ja ostin sitten niitä ja ensi tiistaina käyn sitten katsomassa uusia alejuttuja hyllystä.
Moni arastelee käyttää tapetteja askarteluun, mutta vinkkinä voin kertoa että niistä voi tehdä synttärrikortteja, kutsukortteja ja jos esim. tekee nallen korttiin voi vanhoista tapeteista tehdä sille vaatteet tai talon. Vain mielikuvitus on rajana näidden korttien teossa.
Toinen juttu mihin niitä voi käyttää on laatikoiden päällystykseen, jolloin sisälle voi laittaa vaikka mitä muistoja. Nauhoista voi tehdä koristeet ja etiketti sivuun ja kirjoitus mitä se sisältää. Nämä ovat myös mukavia synttäripaketteja ja uniikkeja.

Mutta, otsikko antaakin ihan toisenlaisen jutun ja nyt asiaan. Ostin tapettirullia kolme. Ne ovat pääväriltään ruskeita. Maitosuklaan värisiä ja kuviona niissä on cafe latten värisiä pioneja. Makuuhuone saa uuden sisustuksen. Sängynpäätyyn laitamme tämän tapetin ja muuhuone saakin sitten vaaleamman sävyn. Kuvan laitan kun on valmis.

Nyt vaan kaikki ahkerasti poitotapettirullia ostamaan ja joululahjat pakataankin tänä vuonna niihin. Juuttinarua ympärille ja joulukortti mukaan ja avot. Homma on hanskassa ja taas tuli säästöä jonkin verran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.