Sivut

11. elokuuta 2009

Uudet sohvatyynyt


Tässä ovat uudet ompelemani sohvatyynyt. Sain ne valmiiksi sunnuntaina, mutta päivitys on hieman myöhässä. Pohdin jonkin aikaa, että laittaisinko vetoketjut takapuolelle ja tyynyn keskikohtaan, mutta sitten mieleeni juolahti, että tyynystä tulee siten vain yksipuolinen ja vaatii useammin pesun. Vetoketju hankaa mahdollisesti pikkuista tyynynkäyttäjää jonakin päivänä, joten piilotin sen sitten sivusaumaan. Tuo vaaleanpuna valkoinen kangas on ihan ykkös-suosikkini.

Tänään kävin kangaskaupassa ystävälleni ja kuinkas muuten, tottahan sieltä omaan kotiinkin kankaita tuli. Kuvassa on kolme erilaista kangasta. Kaksi niistä on Tildaa ja keskimmäinen ihan perus ruutukuviollista. Mitäkö meinasin tehdä?
Ensi kesäksi ajattelin rantakassia. Ruutukuviollinen sisäkankaaksi ja toinen Tilda ulkokankaaksi. Lisäksi ajattelin laittaa kärrypoletin kiinni olkaimeen. Näin sekin kulkisi kätevästi mukana minne sitten menenkin. Harvoinhan rannalta kauppaan ponkaistaan, mutta useimmiten eväät tulee ostettua ennen sitä rannalle menoa. Lääkekaapin hionta onnistuu varmasti, mutta hitaasti. Eiköhän se tässä muutaman päivän sisällä valmistu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.