Sivut

4. elokuuta 2009

Vaaleanpunaista ja cafe lattea

Naulakko on valmis. Perhosen näköiset vaatekoukut tuli asennetteua paikoilleen ja ny vielä valokuvat mukaan niin lopputuloksen myös te näette. Mukavasti sitä saa vanhasta uutta, kun hieman viitsii nähdä vaivaa.

Muutama uusi projektikin on jo tullut esille. Aiemmin kerroinkin, että mieheni löysi pois heitetyn puisen lääkekaapin, joka kaipailee hieman hiomista ja pintaremonttia. Se olisi tarkoitus aloittaa huomenna. Vintiltä löysin vanhan pyöreän pöydän, josta joku sanoisi ettei sille saisi tehdä mitään. No, minä olin ajatellut uudelleen liimausta, maalien hiomista ja valkoista maalia päälle. Lisäksi löysin kahdet ikkunapokat. Mukavaa tuo vintin tutkiminen.

Sohvalle on tulossa uudet tyynyt. Valkoista, vaaleanpunaista ja cafe lattea. Ehkäpä tämä muodonmuutos kotiimme tuo uudenlaista latausta ja tunnelmaa syksyyn mm. kynttilöillä ja kransseilla. Ikkunoihin tarvitsisi keksiä myös jotain. Heitin viänikuiset kaktukset pois ja nyt ne näyttävät niin suurilta ja avoimilta.

Tänään katselin erilaisia sisustuskirjoja ja askartelu/ompelukirjoja joten eiköhän sieltä jotain kivaa löytyne niihinkin.

Viikonloppuna olisi tarkoitus mennä myymään itselle tarpeettomaksi käyneet tavarat ja vaatteet pois ja samalla tutkailla uusia projekteja talvea varten.

Lastenhuoneeseen ainakin tarttisin kaikenlaista, mutta en halua muovisia jutuuja. Puuleluja jos löytyisi ja niitä hieman kunnostaisi.

Tarkoituksenani on sisustaa kotimme uuteen uskoon käyttäen väreinä valkoista, cappuccinoa, cafe lattea, ruskeaa ja puunväriä. En halua ihan koko valkoista. Lisäksi kankaina suosin pellavaa, puuvillaa ja muita luonnonkankaita. Villalangat ovat osa sisustusta ja kynttilät luovat tunnelman yhdessä liinojen ja eri yksityiskohtien kera. Projekti on pitkäaikainen, sillä pienen vauvan äitinä suurin osa ajasta menee pikkuiselle kullannupulle ja niinhän sen kuuluukin olla.

Mukava jos viihdyt blogini parissa ja kommentoida saa, sekä vinkata mukavia linkkejä joista saa lisää kipinää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.