Sivut

28. syyskuuta 2009

Monta rautaa tulessa

Todellakin, nyt tämä ompelukärpänen on tosiaankin iskenyt minuun salaman lailla. Monia vuosia vain neuloin, mutta nyt innostus ompelemiseen on tullut takaisin ja hyvä niin.♥
Liittyessäni Juju ja Unelma-kirjakerhohin sain sieltä kirjan, jossa on kaavat miten ommellaan nukeille (43-45 cm)vaatteita. Nyt olenkin kaavoja iltaisin kopioinut ja tilkuista sekä jämä kangaspaloista alkanut sitten ompelemaan. Monen moista vaatetta on valmiina ja lisää tulossa. Kunhan seuraavan satsin saan ommeltua niin päivitän kuvat.
Niitä onkin mukava tehdä, kun valmistuvat kädenkäänteessä ja eri kankailla saa samalla mallilla aivan uudennäköistä.
Toivottavasti saan mumminkin mukaan innostumaan.;-D
Joulumyyjäisiin olen ommellut lisää hattuja, hernepusseja ja reilut parisenkymmentä kisulia odottaa sahaajaa, maalaajaa ja kokoojaa. Hommaa siis riitää ennenkuin kaikki on valmiina.
Lisäksi, ilokseni toinen ystävättäreni tilasi pipoja minulta, joten puuhaa riittää. Yhden naisen tehdas on taustajoukoin avoinna melkein yötä päivää....siitä tulikin mieleeni.
Äitini oli nähnyt unta jo näistä tulevista joulumyyjäisistä, että siellä hikihatussa ompelin ja ihmiset odottivat jonossa tilaamia tuotteitaan. Äitini oli vain tokaissut, että hän ei voi muuttua tilaamiksi tuotteiksi, joten ei auta kuin odotella vuoroaan. En kyllä ajatellut ottaa konetta mukaan myyjäisiin. hah hahaa....
Olen siis saanut tartutettua tämän jutun jo lähi-ihmisten alitajuntaan.Huolestuttavaa vai onko?
Oma tyttäreni on niin pieni, ettei nukeille vielä aikoihin vaihda vaatteita, mutta onpahan sitten kun se aika tulee ja ainahan ne voi kauniisti säilöä hempeään laatikkoon valmiiksi odottamaan sitä päivää.
Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille ja uskokaa tai älkää se joulu on kohta ovella myös muilla kuin vain minulla.♥
Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.