Sivut

20. syyskuuta 2009

Neuletapaaminen 19.9.2009

Olin ensimmäistä kertaa Lankaamaailma Nordiassa neuletapaamispäivillä. Tunnelma oli leppoisa ja osaavia kädentyöntaitajia oli enemmänkin paikalla. Moni oli ensimmäistä kertaa kuten itsekin ja mukanani tulleet sukulaiseni, äiti ja anoppi.
Itse tein virkkaustyötä isoäidin neliöitä. Naispuoliset sukulaiseni kirjailivat pöytäliinoja. Moni olikin äimistynyt, kun neuletapaamisella kirhaillaan, mutta nettisivuilla oli kirjoitus, jossa eri lankatekniikoilla voi osallistua mukaan ja näissähän lankaa käytetään enemältikin.;-D
Tapaaminen oli niin kutkuttava, että ajattelin mennä uudelleenkin. Kuvia tuli otettua, mutta ensin pitää asianomaisilta henkilöiltä kysyä lupaa julkaisemiseen.
Paikan päältä tuli ostettua joululahja miehelleni ja tyttärelle svarta fåret-lankaa kilon verran.
Haaveenani onkin löytää tulevaisuuden koti joskus, jossa olisi tilaa niin että saisin sen kauan kaivatun askartelu/ompeluhuoneen. Olisi niin ihanaa saada langat esille hyllyyn lajeittain, esim.seiskaveljestä, eskimo,alpakka ja jne., kankaat esille värimaailmoittain, koneet valmiina pöydällä odottamassa ahkeraa uurastajaa ja tunnelmallista tunnetilaa, jonne tytärkin voisi tulla harjoittelemaan eri kädentaitojutskia.
Kuinka mukavaa olisi istahtaa alas selata käsityölehtiä ajan kanssa ja haaveilla teosten suunnittelusta, eri työvaiheista ja valmistumisesta.Eikä tarvitsisi kaikkea aina korjata heti pois vaan olisi jatkumokin tälle hommalle.
Sitä tulevaisuuden taloa odotellessa, mutta sitä ennen vaan haaveillaan ja toteutetaan nämä tuotokset siten miten se parhaiten onnistuu.

Mukavaa sunnuntaita kaikille ja haaveilkaa tekin siitä askartelu/ompeluhuoneesta.Ne joilla se on jo niin katselkaa ympärillenne ja miettikää mitä jos sitä ei olisikaan. Mitäs sitten?

Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.