Sivut

14. syyskuuta 2009

Pellava tunika ja Laura Ashley

Tovi on vierähtänyt ja aika hurahtaa monissa eri asioissa. Monta rautaa on edelleenkin tulessa. Kissojen viimeistely on menossa ja jotta kisuliinit ei vaan loppuisi olen alkanut huovuttamaan yhtä kisua. Teksniikka on hieman erikoinen ja kissan ollessa valmis lisäänkin kuvat tänne sen eri valmistusvaiheista.;-D
Piipahdin tyttäremme kanssa kylässä kauniissa Kemiön saaristossa muutaman sadan kilometrin päässä ja aika hurahti kuin siivillä ommellessa.
Vein kotikaupungistani Laura Ashley kangasta ystävilleni 40 metriä. Kankaan metrihinnan ollessa euron. Uskomatonta, mutta totta. Siitä sitten valmisteltiin joululahjoja.
Näpsäkästi valmistui pöytäliinaa, verhoa ja sain ystäväni ylipuhuttuakin.Hän osti pellavakangasta, josta sitten t-paitaa apuna käyttäen piirsin sanomalehdelle kaavat. Hieman niitä muuttaen saimme hienoakin hienomman liuhuketunikan aikaiseksi.
Siis minkä? Niin, huomasin tuolla kädentaitomessuilla käydessäni, että nuo tunikat ovat muodissa ja mitä ihmeellisimmillä reunoilla ja helmoilla. Näin siis tuli mieleeni, että miksipä en itse voi muunnella hieman noita kaavoja tehdä sellaisen.Tunika on siis helmasta a-linjainen. Liuhukkeet ulottuvat pohkeisiin asti ja keskeltä edestä että takaa helma on sitten reisien kohdalla. Onnistunut lopputulos. Toivottavasti käyttäjäkin on samaa mieltä.
Harmi vain, että kotimatkalla tajusin etten ottanut siitä valokuvaa.
Joka tapauksessa. Ystäväni sai tunikan ja Laura Ashley kangasta useita kymmeniä metrejä.
Ehkäpä seuraavaksi saamme jo kuviakin tänne.
Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille ja nyt vain jouluaskartelut käyntiin. Sinne ei ole enää kuin reilut kolmetoista viikkoa jäljellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.