Sivut

5. syyskuuta 2009

Wanha satama, Kädentaitomessut 5-6.9.09

Hienoa suomalaiset!♥♥♥
Olin ensimmäistä kertaa kädentaitomessuilla. Vuosien varrella on sattunut ja tapahtunut monia seikkoja, että aina olen niistä jotenkin joutunut aiemmin luopumaan. Vihdoin pääsin.
On hienoa huomata, kuinka innostuneita, osaavia, taitavia ja ennenkaikkea kaikilla tekijöillä oli kädentöihin samanlainen palo oppia ja tehdä asioita. Tämä samankaltainen tekemisen ilo ja halu oppia tuli ilmi myös meissä kävijöissä. Monia mukavia keskusteluja kuuli olan takaa, kuinka joku oli aloittamassa tekemään tuota tai tehnyt jo sen ja alkamassa seuraavaa vaihetta.

Ilokseni huomasin, että kädentaitajien kirjo oli kattava. Oli "rautalanganvääntäjistä" aina huovuttajiin saakka poissulkematta koruntekijöitä, joka taitaa olla tämän hetkinen villitys.

Muutama mieskin messuilla oli, mutta vähemmistöön selkeästi kuuluivat.Ainoa mitä ihmettelen on se ,että messuilla ei ollut lainkaan ulkomaalaisia kävijöitä. Näitä, jotka ovat käsistään äärettömän taitavia.

Mitäkös löytöjä tein?
Ostin lapselle kerhopussin, huovutusvillaa erivärejä, nappeja, kangasta, erilaisia nauhoja, villalankaa, pari korua ja ilokseni sain kaksi käsityölehteä.
Näistä on taas hyvä jatkaa eteenpäin. Kiitoksia matkaseuralleni, joka sinnikkäästi jaksoi koko päivän kanssani.;-D

Seuraava suurenmoinen tapahtuma onkin sitten neulepäivä Helsingissä syyskuun puolivälin jälkeen. Sitä ennen käyn parissa isommassa kirppksellä tekemässä löytöjä, jos vain mahdollista.
Mukavaa viikonloppua kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.