Sivut

16. lokakuuta 2009

Hetkellisesti hiljaiseloa..

...muuttopuuhien takia.
Kankaat, kirjat, puikot, langat ja askartelutarvikkeet yms. on pakattuna huolellisesti uuteen kotiin. Nukenvaateprojekti oli parhaimmillaan menossa, mutta nyt saa tämä yhdennaisen tehdas hieman seistä ja odottaa kunnes remontointi, muutto ja tavaroiden paikoilleen laittaminen on ohi.
Lisäksi, minulla kävi niin suuri onni, että saan vihdoinkin oman ompeluhuoneen, jonne saan laitettua tavarat, kankaat ym. tarvikkeet hienoiseen järjestykseen ja siitä on sitten helppo aloittaa uusia projekteja.
Ompelutilauksia on tässä sadellut ja joulumyyjäiset edelleen pukkaa päälle.

Kirppreita on myös tullut koluttua, koska omia tavaroita on tullut sinne myös myyntiin vietyä. Sieltä on tarttunut mukaan vanhoja limsapulloja viidelläkymmenellä sentillä. Marimekon kangasta ja kierrätyskeskuksesta löysin kaksi riihimän isoa säilytyspurkkia euron kipale. Suuri löytö, koska Hesan kirpparilla poyysivät kaksikymmentä euroa kappale viiden litran säilytyspurkista.
Mitäkös laitan niihin? Pienempään ajattelin laittaa piparimuotit esille ja isompaan suunnittelin laittaa simpukoita pohjalle ja ison kynttilän keskelle.

Lisäksi löysin kierrätyskeskuksesta kaksi pinnatuolia, josta sahaan jalkoja lyhyemmiksi ja hion ja maalaan. Näin tytär saa sopivan korkuiset lastentuolit omaan huoneeseensa. Ergonomia ennenkaikkea.♥

Krösamajan blogista sain paketteja. Olin tilannut hänen kauttaan kankaita ja sitten sieltä ilmestyi mukava Tildapupunen. Lisään kuvan sitten kun on uudessa kodissa löytänyt paikkansa.Nimeä sille ei ollut mukana, mutta ehkäpä se selvinnee tässä vielä.

Jokunen aika siis voi nyt mennä kunnes tämä muutto ja asettuminen on ohi ja kädentaidot jatkuvat.
Siihen saakka toivotan jokaiselle hyvää syksyn jatkoa ja palaamme asiaan marraskuun puolella.

Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.