Sivut

20. marraskuuta 2009

Hyväntekeväisyysprojekti keskosille

Olen tässä vuoden päivät kohta miettinyt, miten voisin omalla ajallani ja yksityisesti auttaa keskosia ilman rahallista korvausta, koska se ei tunnu miltään ja tavallaan se on se helpoin tie auttaa avuntarpeessa olevia.
Olen säästänyt pienen pieniä vaatteita omalta tyttäreltäni ja ajatuksenani on viedä ne lastenklinikalle kunhan menen Helsinkiin.
Joltain blogilta luin, että villasukkia ja nuppupeittoja kaivattaisiin lastenklinikoille eri sairaaloihin ja olinkin sitten yhteydessä asianpuitteissa ja päätin kantaa oman korteni kekoon innolla ja pitkäaikasesti. Pienet sukathan valmistuu hujauksessa ja lankaakaan ei paljon kulu.♥
Tämä ajatus tuntui omaltani ja niipä puikot alkaakin iltaisin sauhuamaan ja lähden viemään sukkia paikanpäälle kunhan saan kasan kerättyä.
Tähän projekstiin saa kuka tahansa osallistua, mutta pienoinen vinkkiensin:
- sukkien tulisi olla luonnonmateriaalia, jotta pitävät lämpöä
- ne eivät saisi varsista puristaa koska pienen keskosen iho on herkkä
- sukkien koko tulisi olla hieman erikokoisia pienistä suurempiin, jotta jokaiselle vauvalle olisi omat sukat, kun jalkojen koko vaihteleeja kasvuakin tapahtuu.
- peitot tulisi olla puuvillaa ja ompelukoneella ommeltuja ei siis neulottuja. Pienen keskosen päällä keskoskaapissa jossa on lämmintä, alkaa peitto kastumaan ja tuntumaan iholla epämiellyttävänä
Jos osallistut projektiin, niin olisit minuun yhteydessä niin voin antaa sinulle yhteystiedot mihin voit toimittaa tekemäsi neuleet/peitot, koska informoin eteenpäin lähetykset, jotta menisi tasapuolisesti joka paikkaan.

Nämä peitot ja sukat saa sitten tämä pieni ihminen lahjoituksena ja näin heille jää lämpöinen muisto ensimmäisetä sairaalamatkastaan ja tärkeä tämä on myös vanhemmille.
Tämä projekti ei ole vain viikon tai kuukauden kestävä vaan näitä tarvitaan koko ajan.
Lisäksi, jos tunnet ettei tämä ollut sinun juttusi, niin kortteja voi myös valmistaa, sillä he viettävät kilojuhlia ja mikä sen ihanempaa kuin saada kortti muistoksi tästä juhlasta, ikimuistoisesta tapahtumasta. Korteissa voi siis olla keijuja, pellejä, nalleja, vauvoja, kaikkea lapsiin liittyvää.

Yhteystietoni ovat tässä: minna.bjorkman@pp.inet.fi

Toivottavasti mahdollisimman moni osallistuu tähän keräykseen ja on aktiivinen ilmottautuja. Osoitteet mihin toimitetaan postia, niin saa täältä paula.majuri2(at)gmail.com. Laittakaahan kuvia myös mukaan tekemistänne tuotteista.

Mukavia neulomishetkiä ja ompelukoneen hurinoita
Kiitoksia kaikille osallistujille, teidän apu tulee arpeeseen.


Terkuin Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.