Sivut

28. marraskuuta 2009

jouluntaikaa ilmassa ja pientä fiilistelyn makua myös

Pikkujoulusesonki on avattu ja tunnelma on myös sen mukainen. Tosin tuo vesisateenpoikanen tai paremminkin isoveli hieman ketuttaa ja vähentää tunnelmaa, mutta parempi sekin kuin ei minkäänlaista ulkoilmaa. Viimesyksynä kun sekin tuli koettuna, mutta nyt siis yritän nauttia ilmasta kuin ilmasta pahemmin valittamatta.;-D

Hyväntekeväisyysprojekti on sen verran edennyt, että Kätilöopisto sai kassillisen pienten vauvojen vaatteita, muutaman parin villasukkia ja seuraavaa paketti on jo saanut alkunsa.

Joulukadun avausta kävimme tänään katsomassa ja tyttäremme pääsi ensimmäistä kertaa pukin syliin. Kovasti ei kuvien perusteella nauttinut olostaan....ehkäpä myöhemmin tulevina vuosina.

Ensi viikon suunitelmat ovat jo tapetilla: Vuorossa siis, tuoksusydämien ompelua ja täyttämistä, piparkakkumaatilan teko ja rekien valmistaminen/koristelu.Makeisten osto, sillä reet tulevat myyntiin kauniisti sellofaaniin pakattuna. Ennenkaikkea on vuorossa se piparkakkutaikinan valmistaminen ja sitä tuleekin sitten olemaan mieletön määrä.
Nämä siis tulevat projektini ensi viikolle ja huomenna pääsen tutustumaan joulubasaariin, jossa myydään käsitöitä eli ideat muistiin ensi vuodelle.♥
Mukavaa pikkujouluaikaa kaikille

Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.