Sivut

15. marraskuuta 2009

Jouluntaikaa uuteen kotiin.


Todellakin. Avasin jouluajan kotiimme eilen lauantaina laittamalla jouluvalot ikkunaan. Tänään sain sitten ommeltua keittiönverhot ja mielestäni sain niistä sellaiset kotoisen tuntuiset joulutunnelmaa kuitenkaan unohtamatta tai sitä liioittelemalla.
Verhoista tuli pellavansävyiset kapat, joissa talvisia tähtikuvioita. Lisäksi löysin muuttolatikoiden uumenista joulukoristeita, mutta niitä en vielä tänään saanut asetettua esille.
♥♥Lisäksi kuvassa näkyy ruusuja, jotka sain eilen hääpäivän johdosta.♥♥
Tältä keittiön seinä näytti aikaisemmin.
Lupasin laittaa kuvia muista jutuista kunhan löydän johdon millä siirtää kuvat. No sekin löytyi eilen, joten tässä muutama kuva lisää.
Alla oleva kuva on makuuhuoneestamme. Päätyseinä on mielestäni hekumallinen ja onnistunut valinta.

Tältä se näytti aikaisemmin ennen remonttia.

Lisäksi pari keskeneräistä kuvaa tulevasta ompelunurkkauksestani ja omeplukomerostani, jonne saan kätkeä kaikki tarpeelliset tipehöörit ja myös ne tarpeettomat. Kuten aiemminkin kirjoitin, niin uskon, että tuo komero on minun ja tyttäreni aarrepaikka. Tulemme varmasti siellä viettämään monen monituisia tunteja puuhastelemalla kaikkea salaista ja vähemmänsalisia juttuja.

Viimeisempänä muttei kuitenkaan vähäisempänä on kuva ruokailuhuoneesta. Se on toki jo valmis tapetiltaan kuin myös sisutukseltaan, mutta tällä hetkellä suurimman huomion siellä vie kuitenkin tapetointipöytä, joten jätin kuvaamisen myöhemmäksi. Toivottavasti parin päivän päästä pääsen kuvaamaan huoneen jo. Verhot sieltä vielä uupuu, mutta eiköhän sekin asia korjaannut tuolla aikataululla.Tapetin valinta oli aikamoista ja ottaen huomioon talon hengen, piti mielestäni valita hieman vanhanajan mallia/sävyä, jotta tunnelma talossa pysyisi samana. Puhuimmekin mieheni kanssa, että ensimmäistä kertaa kodissamme on vihreät tapetit ruokailu- ja olohuoneessa. Aikaisemmin on aina ollut valkoista. Makuuhuone on aiemmin ollut rusehtavaa, mutta ei kuitenkaan näin radikaalisesti. Kunhan sähkömies on käynyt, niin voin laittaa loppukuvat huoneesta pönttöuunin mukaanlukien, joka on mielestäni fantastinen.

Tässä olivat siis lupaamani kuvat ja lisää kuvia tulossa parin päivän sisällä. Kunhan remontti on valmis ja tavarat lopultakin omilla paikoillaan alkaa olla kiire tehdä ne keskeneräiset työt joulumyyjäisiin. Ensi kuukausi on siis yhtä hulinaa ja vilskettä.Lisäksi saamme kunnian viettää 1-vuotis juhlia tyttärellemme.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille ja nyt vain jouluvalot ikkunoihin, tunnelmaa nostetaan koristeilla, kynttilöillä ja piparkakuilla unohtamatta sitä ihanan lämpöistä glögiä.

Minna

2 kommenttia:

  1. ihana keittiö, ja verhot sopivat aivan mahtavasti siihen. mun kangas on vielä kaapissa mutta ens kuussa saan aikaseksi vaikka mitä kun mieheni on kotona... ;)

    VastaaPoista
  2. On kivat verhot ja näyttävät sopivan hyvin:) Mä en ole vielä laittanut keittiööni jouluverhoja, mutta varmaankin ensiviikonloppuna sen teen kun on ensimmäinen adventti. Paljon olette tehneet remonttia uudessa kodissanne:)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi.