Sivut

9. marraskuuta 2009

Uusi koti ja uudenlaisia kujeita

Tosiaankin, tovi on vierähtänyt siitä kun viimeksi kirjoittelin.
Aika on mennyt kuin siivillä muuton vuoksi. On ollut pakkaamista, varsinainen muutto ja nyt ennen tavaroiden paikoilleen asettelua on meneillään suuren suuri remontti.
Mikäs sen mukavampaa kuin remontoida talo kolmesta eri kerroksesta. Yläkerta on suurin piirtein valmis. Tyttären tuleva makuuhuone on seinän myötä jaettuna kahtia-oli jo ennen meidän muuttoa ja nyt harjakaton alaosa olisikin tarkoitus tapetoida ja pyhittää se sitten tulevaisuudessa lapsen lepotilaksi, jossa voi rentoutua ja kuunneela cd-satuja rauhassa tai lueskella kirjoja kun hieman kasvaa vielä.
Varsinainen toinen puoli huonetta on maalattu valkoiseksi ja siitä olisikin tarkoitus tehdä maalaisiduyllinen sinivalkoinen, jossa kaikki on harmonisesti rauhallisesti omilla paikoillaan. Tosin en tiedä kauankos se harmonia kestää kun lapsen leikki alkaa. Ainakin on edes hetken mamsellin silmää hivellyt tuo valmis huone. Laitan kuvia sitten kun kaikki on paikoillaan.

Meidän makuuhuoneemme sai täydellisen uudituksen ja nyt mieli rentoutuu ja olemme oikein tyytyväisiä siippani kanssa lopputuloksesta. Pääväri on maitokahvi ja yksi seinä on tapetoitu kauniilla kukkatapetilla. Kuulostaa hurjalta, mutta hieno on.♥

Ruokailu- ja olohuone ovat vielä alkukantaisessa muodossaan, mutta keittiö on puoliksi tapetoitu. Lattia pitäisi avata, kun heittää aika lailla toiseen laitaan. Asennamme uusia kodinkoneita parhaillaan ja uudistamme sähköhommia samalla.

Portaikko ja eteinen saavat uuden ilmeen ensi kevään puolella samaten kun kellarikerros. Lisäksi saunalle tehdään uusi ilme ja pukuhuonekin saa totaalisen muodonmuutoksen kevään nurkilla.

Joulu tuppaa päälle, joulumyyjäisiin tekemäni jutut ovat kutakuinkin puolivälissä, kun muutto sekoitti aikataulut, mutta kyllä tämä tästä kunhan uurastetaan miehen kanssa kuin muurahaiset. Siltä kyllä tuntuukin välillä.

Kaiken lisäksi pieni tyttäremme on tässä muutto ja remonttitohinoiden keskellä oppinut seisomaan, ottanut ensiaskeleet ja huutaa mammaa ja pappaa vuorotellen. Mikäs sen mukavampaa kuin huomata, että tohinan keskellä on lapsellakin mahdollisuus kehittyä ja oppia uusia asioita.♥

Kuvia kehiin siis heti kunhan johdot löytyvät.
Mukavaa marraskuuta kaikille ja nythän on aika poltella kynttilöitä ja nauttia niiden loisteesta ja lämmöstä. Glögilasit käteen ja piparitesille. Sieltä se joulu tulla jolkottaa meille kaikille pikapuolin.

Minna

2 kommenttia:

  1. Kiitoksia.Olemme tyytyväisiä siihen.Maali pitää vaan vielä vaihtaa....väri ei ollutkaan niin onnistunut.

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi.