Sivut

30. maaliskuuta 2010

Trikoo tunika ja mustat frillahousut

 


Ottobre-lehdestä bongasin kivat ohjeet. Liivimekko 9201on ns. ostokaava ko. firmasta. Sen voi tilata heidän sivujensa kautta. Housut ovat lehdestä 01/06.
Kankaat on löytöjä. Mustaa trikookangasta löysin Marimekon kanta-asiakaspäiviltä reilu kuukausi sitten.
Metrin palanen oli kolmisen euroa ja samalla mukaan tuli 120 metriä pellavakangasta. Huh huijaa....onneksi kaikki ei kuitenkaan tullut meille ja ompeluhuoneeseeni. Anopille meni yksi 40 metriä ja äidilleni meni toiset 40 metriä.
Kangaspakat olivat edullisia. Maksoivat kantistarjouksena noin 12 euroa pinkka eli tuo 40 m. Olin vaan sen verran höpsö etten tajunnut ostaa enemmän itselleni. Nooh.......ehkäpä ensi kerralla sitten tuo tajunnanräjäyttäjä kertoo mitä tehdä ettei tarvitse katua jälkeenpäin.
Nämä vaatteet ovat koko 98 cm. Meidän rinsessalle vielä kovin suuret, mutta ajattelin tehdä tulevaa varten jo varastoon. Raitakangas on saatu ystävältäni, joka ei sitä enää tarvinnut.
Tunikan takana on vetoketju ja kaulus on tehty samaisesta kankaasta. Frillat on myös samaa raitakangasta. Sauman kohtaan ompelin mustan kanttinauhan peittämään paksun ompeleen ja sisäpuolesta tuli mielestäni siisti ja onnistunut. Itse ainakin voi suosiolla sitä esitellä. Suosittelen kokeilemaan.
Tunika on pesun jäljiltä, joten en tässä iltatohinassa ja lapsen nukkumaanmenon yhteydessä kerinnyt sitä silittelemään....pahoitteluni.
Tunika on a-linjainen ja mukava päällä. Samoilla kaavoilla olisi tarkoitus tehdä muutamia muunelmia.


Nyt vain kangasostoksille ja kokeilemaan kaavoja. Suosittelen ko. lehtien ostoa, sillä siinä on kaavoja aina vastasyntyneestä teiniin ja joskus aikuisellekin jotain. Varsinainen Ottobre women on myös olemassa ihanine kaavoineen ja malleineen.....tutustukaahan.
Minnuli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.