Sivut

4. huhtikuuta 2010

Mofalle syntymäpäivälahja

Huomasin tänään, että Mofalla on syntymäpäivät. Mofa on äidinisä ruotsiksi. Pitkään mietin mitäköhän hänelle hankkisi, kun hän on eräänlainen eräluonne ja asettuminen yhteen paikkaan on tavallaan mahdotonta. Kulkijaluonne siis.
Soitin veljelleni ja kysäsin mitä mieltä olisi lahjaideasta, ja onneksi on heti mukana hullummassakin hankkeessa.
Tässä tapauksessa kyse ei ole siitä. Mietin kovin mitä voisi ns. erämiehelle ostaa kun tavaraa ei halua ja hoitoloihin ei tahdo. Joten mietin, että mitä perusihminen tarvitsee oikeastaan päivittäin jos ei ole ns. krääsää. Pyyhkeen, saippuaa, petivaatteet ja jotakin hassua. Saa siis kaiken tämän ja lisäksi saunamyssyn. Pyyhkeenä tulee toimimaan Muumipappa, saippuana hunajasaippua, petivaatteena lapsenlapsen jalanjäljin koristelema tyynyliina, johon kyhäsin runon hänelle sekä tuo hassunhauska saunamyssy.
Näin siis lahja koostui hänelle ja jos oikein muistan rakastaa hän vielä lakua, joten laitetaan sitäkin mukaan pakettiin.
Tämä onkin ensimmäinen lahja isälleni sitten kolmeenkymmeneenvuoteen ja runoja en ole tainnut koskaan hänelle kirjoittaa.......joten nyt sitten tämäkin on tehty. Ihmeiden aika ei näköjään ole ohi vielä.;-D
Minnuli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.