Sivut

7. huhtikuuta 2010

Pääsiäiskuvia, maalaisromantiikkaa, haaveita ja muita mietteitä

Tervetuloa uudistuneelle blogilleni. Sivusto on saanut hienon uuden värityksen ja kuvat. Kiitokset siitä Itkupillin tekijälle. Mielestäni blogistani tuli harmoonisempi ja miellyttävämpi lukea ja lisäksi hyppysellinen maalaisromantiikkaa, joka on aina ollut lähellä sydäntäni.
Omaa kotia mielelläni sisustaisin valkoisella, ruusuilla, erilaisilla Kidsonin tekstiileillä ja astioilla, mutta pienoinen turbotypy rajoittaa kuitenkin jonkin verran tätä innostusta ja suunnitelmaa....ehkäpä sitten kymmenen vuoden kuluttua.
Tännän kauppareissula tuli hankittua emaliset rasiat, jotka mielestäni ovat oivallisia tulevalle kesäsesongille ja pöytäkattaukseen. Ripaus romantiikkaa...

Pääsiäisen aikaan tein makean appelsiini-mantelikakun. Reseptihän oli uusimmasta Pirkka-lehdestä, jonka saa kaupoista. Omasta puolestani lupaan, etten tee toiste samaista kakkua sen imelyyden vuoksi...LIIAN MAKEA.
Cashewsalaatti oli onnistunut, johon lisäksi laitoin auringonkukansiemeniä mukaan ja juustokuutioita.Ohje oli sekin samaisesta lehdestä. Loimulohimunat kapristen kera oli taas liian karvasta omaan suuhuni, joten tulevaisuudessa reseptiä pitänee hieman muunnella.Ohje oli Kotilieden pääsiäsinumerosta 2010.
Vappua oottelen tässä pikkuhiljaa ja mietin suoko ilmatar, että vietämme sen ulkona nauttien auringosta, linnuista, vihertävästä ruohosta, vai istummeko sisällä katsellen sadetta ja kuunnellen ropinaa katolla?
Ruokareseptejä olen pikkuhiljaa jo tässä alkanut etsimään, jos vaikkapa kokeilisi jotain uutta ja ihmeellistä tutun ja turvallisen sijaan.

Mukavaa keskiviikkoa ja katselkaahan kukkapenkkiinne, joko sieltä pilkistää jotain. ;-D

Minnuli

1 kommentti:

  1. makeet rasiat, tulee mieleen lapsuus ja mun "pappas mommo". se Cashewsalaatti näyttäisi siltä että jos olisin ollu teillä niin ei olisi ollu mitään jäljellä.

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi.