Sivut

5. huhtikuuta 2010

Uusia tuulia odotettavissa

Tervetuloa huhtikuu ja tulppaanit sekä narsissit.
 Tänään kovasti jo tuolla pihamaalla  tongin jäässä olevia kukkapenkkejä, että nousisiko sieltä mitään. Kyllähän sieltä muutama tulppaanin ja narsissin alku jo pilkottikin. Viime joulukuussa vasta niitä kukkasipuleita istuttelin, kun muuttopuuhan ja remontin vuoksi ei olluta mahdollisuutta aiemmin. 
Ulkovaraston takaalta kävin lapion kanssa pukkaamassa kukkaruukkuja irti maasta ja nostin ne katoksen alle sulamaan. Tässä kuussa on siis edessä muutama kukkapenkin "rakennus" ja niihin kukkien istutus. Lapselle olisi tarkoitus kyhätä hiekkalaatikko pihalle ja puutarhakeinua mies tuossa yritti sille jo kasatakin.
Uusia tuulia siis pihamaalle.....samoin sisälle kotiin. Keittiöön olisi tarkoitus ommella uudet verhot, lapselle kevätpäättäjäisiin mekko ja paita, muutamat uudet housut tarvitsisi myös. Kevätkassia ja lompakkoa olen tässä jo tovin suunnitellut, mutta vielä ei ole ollut otollista aikaa valmistaa niitä.
Miten mieletöntä onkaan, kun linnut visertävät, puihin alkaa ilmestyä silmuja ja aurinko lämmittää somasti....elämä on siis yhtä kevättä täynnä.
Lisäksi olen tässä tohinassa unohtanut kertoa, että lempi kangaskauppani lopetti toimintansa ja joulu-helmikuun aikana kävin sitten ostamassa kaikkea mahdollista varastoon. Varasto on nyt täysi ja yhden naisen tehdas pitäisi pikkuhiljaa valmistaa jotakin valmista.....uusia tuulia siis myös siltä kantilta.

Nauttikaahan auringon lämmöstä ja sen tuomasta energiasta

Minnuli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.