Sivut

15. kesäkuuta 2010

Treasuremekko

Tämä Treasuremekko on samasta Ottobre lehdestä 01/2008 kuin tuo edellinenkin postaus. Tein mekosta 104 senttisen. Mekon ulkoinen olemus on aika hassu, sillä venytin nuo sivusaumoissa olevat taskut paremmin esiin nuppineuloilla. Kangas laskeutuu kauniisti sen ollessa luonnollisessa olemuksessaan. Olen  menossa ns. saaristomyyjäisiin ensi viikolla ja sitä varten olen ommellut erilaisia ja erikokoisia tunikoita. Todellisuudessa oma lehmäkin on ojassa. Ajattelin jos tunikat jäävät käsiin, niin on pakko tehdä erikokoisia, jotta voin käyttää niitä lapsen kasvun eri aikoina.Tällä hetkellä Mymmelimme käyttää vielä jokusen viikon 92 cm kokoisia vaatteita, mutta sitten koko vaihtuu. Rakas Mymmelimme täytti tänään puolitoista vuotta ja pituutta on jo 90 cm.♥
Iinulta tilasin taas paketin ja sitä odotellaan. Asiasta toiseen. Syntilista hieman kasvoi kankaiden suhteen, sillä kävin Marimekkoliikkeestä ostamassa taas kankaita ja Eurokankaasta hain lisää tuota mekkokangasta. Cupcake kangas oli loppu ja sitä oli saatavilla vain muutamissa myymälöissä. Kokkolassa oli jäljellä peräti 20 metriä sitä, mutta täältä on pitkä matka sinne sitä hakemaan.....haaveisiin taisi jäädä siis tuo kangas.
Loppuviikosta olemme menossa kesäloma reissulle, joten ensi viikolla sitten lisää ja laitan kuvia kauniista kesäpaikasta....paikka olkoon vielä tovin salaisuus.
Minnuli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.