Sivut

23. kesäkuuta 2010

Tytön hellehattu X 2

Viimehetken valmisteluja myyjäsiin. Sain kaksi hellehattua tehtyä vielä tässä aamupäivällä. Huomenna kun on myyjäiset ja tarkoitus olisi herätä kukonlaulun aikaan leipomaan vielä pullia sinne.En tiedä montako pullaa on tulollaan, mutta kahden litran taikinan suunnittelin tekeväni.;-))
Nämä hatuthan on tehty samaisella Ottobren kaavalla kuin edellinenkin ja senhän saa ladattua heidän sivustoltaan. Kankaat ovat muutoin kierrätysmateriaalia, paitsi tuo vishyruudullinen kangas. Kukkakangas on kirppislöytö ja itseasiassa vieläpä Bonjour-juuston mukana jollekin tullut. Mielestäni hatut onnistuivat erinomaisesti ja päälle ompelin hellyyttävän sydän-napin.
Tässä hattu vielä edestä.
Tänään löysin naisten LEXUS-mallisen ompelukoneen.Hintaa oli vaivaiset 5000 euroa.Soitin siipalle ja kysyin voisikohan se kone muuttaa meille, mutta rupesi nauramaan. Ihmettelen kyllä suuresti.
Kysyi, että ompeleeko se itse? No, melkein. Siinä oli kirjonnat, tietokonejutut, usb-tikut ja kuvia miljoonittain. Ehkäpä se vielä joku päivä koristaa mun pöytää ja mä voin touhuta sen kanssa niin paljon kuin haluan ilman keskeytyksiä. Viimeistään kun täytän 50-vuotta. Tosin silloin se on jo varmaan museokamaa ja uudet "laserkoneet" ovat jo saapuneet.
Ompelu on sitten huomisesta päivästä rajallista. kesäloman vietto alkaa perheessä ainakin mun ja Mymmelin osalta, joten ompelen iltaisin ja päikkäreiden aikaan.
Kastemekon ohjetta minulta kyseltiin tovi sitten. Vielä en ole sitä opusta löytänyt, mutta muistan tallentaneeni sen varmaan paikkaan, joten jatkan etsimistä.
Ystävättären tyttärelle aloitin tänään ommella mekkoa ja toivottavast ilopputulos on hyvä.Viikonloppuna saan sen mitä ilmeisimmin valmiiksi kun huomenna leivon ja osallistun myyjäisiin. Toivottavasti kissalyhdyt, mekot, tunikat, hatut ja pullat tekevät kauppansa.
Juhannusta kaikille jo etukäteen ja muistakaa tehdä onnistuneita taikoja.

Minnuli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.