Sivut

4. heinäkuuta 2010

Hannah puseroita kaksin kappalein

Tilasin Iinulta taas vaihteeksi muutaman kaavan ja hieman kangasta.Iinun valloittavaan blogiin ja putiikkiin pääset painamalla linkkiä.Klikkaa tästä.
Kuvan paita on kokoa 98-104 cm eli meidän iloiselle Mymmelillemme vielä hieman suuri, mutta hyvää vauhtia on koko siirtymässä jo tuohon 98 senttisen suuntaan ja vanhoja vaatteita ajattelin pistää myyntiin piakkoin.
Kangas: Kukallinen puuvillapopliini on Iinulta ruudullinen kangas Design Four Seasons.
Kaavana on Farbenmix Hannah.
Paita oli todella helppo tehdä ja toteuttaa, joten en enää ihmettele kuinka monien blogissa onkin tuota kaavaa aktiivisesti käytetty. Näin tullaan myös meillä käyttämään vain kankaat muuttuvat ja kaavaa voi vielä paloitella esim tilkuiksi.
Tässä olen vasta menossa silittämään paitaa, mutta Mymmeli halusi heti sen päällensä, joten otin samalla kuvan. Kuten huomaatte niin paita on vielä hieman liian suuri. Tässä paidassa en käyttänyt saumanvaroja.
Tämä toinen paita on myöskin Hannah kaavalla. Hihoihin en laittanut kuminauhoja kuten edelliseen. Kangas on Eurokankaan käsityökangasta.Sitä oli palanen myytävänä kilohinnalla.
Hihassa on Farbenmixin merkki. Molemmissa paidoissa on hihat leikattu samalla tavalla. Valitettavasti unohdin vain vaihtaa kangasta, jotta olisi erottunut paremmin, mutta lopputulos on mielestäni kuitenkin onnistunut.

Tänään olen muutoinkin ollut ahkera. Ompelin lopultakinmuuttoome jälkeen Mymmelin huoneeseen verhot ja sain ne ripustettua ylös. Korjasin veljeni farkut ja ompelin siis kaksi Hannah-paitaa ja yhden hellemekon.
Valitettavasti hellemekko jäi heti pieneksi ja tulee huomenna myyntiin.
Äitini toi ulkomaan matkoilta Prinsessa-kangasta palasen, mutta valitettavasti palanen vastaa 86-92 cm lapsen kokoa.
Muutaman tunnin pähkäilyn jälkeen päädyimme mieheni kanssa siihen, että turha pitää sitä itse, kun ei kunnolla mahdu päälle ja puristaa. Emmehän me itsekään kulje pienissä vaatteissa.
Siis!!! Huomenna kannattaa viimeistään kahden aikaan tsekata mekkoa ja laittaa meiliä, jos haluaa ostaa ko.vaatteen. Kangas siis Jenkkilästä.
Huomiseen.....♥
Minnuli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.