Sivut

21. heinäkuuta 2010

Yksi immeinen ja miljoona hommaa

Kuten otsikostakin huomaatte, niin näinhän se yleensä tuppaa käsityöimmeisillä ja perheellisillä olemaan. Eikös?
Ensinnäkin: pihallamme on siili vieraillut useaan otteeseen, jota olemme sitten Mymmelin kanssa ihmetelleet.
Mymmeli  vaan on enemmän innoissaan tuttavuuden tekemisestä kuin siili.;-D
Toiseksi: Leikkimökki on alkanut saada uutta ilmettä ja alkaa näyttämään jo ns.Villa Isabellalta pikku hiljaa. Ulkoinen olemus on saanut jo maalia pintaan, mutta koska kyseessä on punamaali, tarttee sitä maalata useampaan otteeseen. Kuistin laudotus on myös saanut ilmettä. Isäntä teki laudoitukset ja hienot kuviot siihen ja maalasimme niitä yhdessä. Osa on vielä tekemättä, mutta taapero kun tuppaa olemaan joka paikassa mukana en voi yksin tehdä niitä ilman, että joku juoksee Mymmelin perässä. Kiitoksia mummille taas vaihteeksi avusta...
Ikkunoiden laudotus saa myös uuden ilmeen ja niitä on jo aloitettu tekemään. Ulko-ovi on valmis muutoin maali vaan puuttuu.Lisäksi sisustusta on tehty lisää ja Uppo-Nalle taulu on muuttanut leikkimökkiin.Kuvia tulee kunhan kaikki on lopullisesti valmista.
Kolmanneksi: Ompelin itselleni shortsit sunnuntai aamuna, kun vanhat 16-vuotiaana ostetut sitten sanoi itsensä irti. Ihme ettei vaatteet kestä kauempaa!! Olihan ne jo tosin 22-vuotta vahat, niin kaipa niillä alkoi jo ollakin oikeus päästä shortsitaivaaseen...Vai? Kuvia vaan en ole ehtinyt niistä napata, kun on kovassa käytössä päivittäin.
Neljänneksi: Olen täällä iltaisin piirrellyt kirjaston käsityölehdistä hullunlailla kaavoja ja kopioinut ohjeita ja loppusuora alkaa häämöttää hiljalleen.
Viidenneksi: Aloin eilen leikkamaan kaavoista itselleni kivaa trikoomekkoa, mutta kappas,kangas loppui kesken. Toki oma vika kun en sen enempää laskeskellut, mutta puoli yhdentoista aikaan illalla ei järki enää loistanut kovinkaan kummosesti...suuntana on kangaskauppa tänään.
Kuudenneksi: Saimme toissa päivänä Mymmelin kanssa uuden kulkupelin,nimittäin pyörän. Sillä eilen huristelimme pitkin pitäjiä ja kävimme katselemassa Highlander sonneja. Sattui vaan niin, että fillari levisi ensimmäisen puolen kilometrin matkalla ja piti mennä heti pyöräliikkeeseen. Kesäduunarit olivat hoitaneet homman huonosti. ARRGGHH!!!
Viimeiseksi eli seitsemänneksi: Tekeillä on yksi hame Mymmelille, yksi mekko kaverin tyttärelle ja suunnitteilla pari juttua syksyksi.....mutta ensin nämä päätökseen ennekuin lisää...
Hei, ai niin, selaillessani noita ruotsinkileisiä käsityölehtiä oli siellä ohje kuinka tehdä kauniita rintakoruja tilkkukankaista. Arvatkaapa nehän oli samalla mentaliteetillä tehtyjä kuin viimeksi päivittämäni neulatyynyt. Niistä on siis moneksi.;-D
Siellähän se ystävämme siili taapertaa....Seuraavaksi kuvia tehdyistä töistä. Mukavaa keskiviikkoa kaikille.
Minnuli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.