Sivut

30. elokuuta 2010

Juhlamekko valokuvaukseen

Niinpä niin. Kuuma pitkä kesä takana ja syksyn tuulahdus on täällä. Selkeästi sen tuntee aamutuimaan, kun viima hivelee nilkkoja hakiessani aamulehteä postilaatikosta. Villasukat on jo esiin otettu ja takuuvarmat jalkojen lämmittäjät.

Täällä blogissani on ollut hieman hiljaiseloa, mutta se ei kuitenkaan tarkoita ettei jotain olisi meneillään koko ajan. Oikea käteni leikatiin perjantaina ja tikit koristavat rannettani "kauniisti". Kalevalakorun muotoon pyysin ne saada, mutta eipä tuo lekuri tainnut huumoria ymmärtää ja tuskinpa tiesi mikä on Kalevala korukaan, kun oli Venezuelasta kotoisin.

Autolla ajaminen oli hieman koomista, mutta sisullahan meni sekin. Kävin meinaan tutkailemassa kangaskaupan (Eurokankaan) syysvalikoimaa. Kaupunkiimme on nyt sitten lopultakin tullut uusi kangaskauppa nimeä mainitsematta, mutta toivottavasti pitää putiikin ovet avoinna kun naapuripitäjässä ne on auki silloin kun omistajaa huvittaa. Tapansa kullakin.
Sinne ajattelin mennä ns. tutkailemaan ja saamaan inspiraatioita keskiviikkona. Siellä myydään Hilcoa yms. laatukangasta.

Olihan täsää viime keskiviikkona tulla slaagi, kun hain muksun päiväkodista ja ilmoittivat että valokuvaus on sitten tämän viikon torstaina. Kauhistus!!! Ilmeeni taisi olla samaa luokkaa kun hoitaja kysyi eikö se käy meille? Juu käyhän se, mutta en kerkeä ompelemaan mekkoa Mymmelille siihen kuvaukseen. Hieman hän hymyili ja tokaisi, ettei eikös teillä niitä mekkoja ole kaapissa? No eihän meillä ole JUURI SITÄ MEKKOA SIIHEN KUVAUKSEEN!!Yön mietin asiaa ja soitin 8.30 Mymmelin Famolle ja kysyin, josko hän voisi minua auttaa. Onneksi oli niin suostuvainen, että lupasi auttaa. Lupasin helpon mallin ja että itse leikkasin kaavat, kankaan ja vuoren. Perjantaihan olisi kohta ja oikea käsi pois toiminnasta.
Vein lupaamani kankaat, kaavat, langat ja tilpehöörit hänelle. Kiitokset Famo onnistuneesta mekosta, yhteistyöstä ja ennenkaikkea avustasi. Olet varsinainen aarre.
Kangas on taftityylistä. malli on SKL 08/10 Helppo liivihame. Ohjeessa oli näytetty kuva kuvalta kuinka mekko tehdään eli sopii aloittelijallekin. Rusetti on ripsinauhaa.


Nyt voin hyvillä mielin lähettää Mymmelin kuvaukseen ja laittaa vielä 1-vuotis lahjaksi saadun korun kaulaan.
Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille.Minnuli

5 kommenttia:

 1. No on kyllä ihana mekko!!! Värikin niin sievä :).
  Päällä kuva pitäs saada nähdä myös ;)

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti samaa mieltä. Mennään viikonloppuna mummon syntskiä viettämään, joten nappaan kuvan sieltä.

  VastaaPoista
 3. Tosi hienon näköinen mekko.Uusi kauppias on sama kuin naapuri kaupungissa. t. Rita

  VastaaPoista
 4. Kyllä on niin hieni mekko. Mymmelin valokuva tulee olemaan hieno.

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia Rita ja Anonyymi kehuista. Unohdin tuossa kirjoituksessa kerota, että kangas on ostettu kaupasta jota valitettavasti ei ole enää sen lopetettua.

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi.