Sivut

31. elokuuta 2010

Opiskelemisen intoa

Unohdin tuossa edellisen postauksen yhteydessä kertoa, että kansalaisopistot tai työväenopistot tarjoavat aina näin syksyn tulleen mahdollisuuksia osallistua eri kursseille.
Päätinpä minäkin sitten monen vuoden pähkäilyn jälkeen osallistua. Aiemmin olen ollut posliininmaalauskurssilla, mutta elämä on kuljetellut milloin koiraharrastusten tai muutoin toisiin suuntiin ja nyt perhe-elämän tuoman vakiintumisen ( jos näin nyt voi sanoa) on vihdoin mahdollisuus osallistua, vaikka aika onkin aina kortilla. Ilmottauduin siis ompelukurssille.
Hieman mastelin myös tuota tilkkuilukurssia mielessäni, mutta päädyinpä kuitenkin ompelemaan. Oikeastaan Ruttunutulle kiitoksia innoittajana olemisesta ja näyttämällä kuinka vain mielikuvitus voi olla ainoastaan rajana ompelemiselle. Aiemmin kerroinkin....vuonna kivi ja kirves, että olen ollut enemmään neulojatyyppiä, mutta nyt voin ilokseni sanoa että molemmat asiavat ovat tasaisesti sydänasioitani.
Huomasin opistonlehteä selatessani, että ruotsinkielisellä puolella oli paljon monipuolisempia kursseja. Siellä oli mm. tildailua, lapputekniikkaa, korimaalausta, huovuttamista yms. mitä suomenkielisellä puolella ei ollut. Tosin olisihan sinnekin mahdollisuus osallistua, mutta uskoakseni tuo miespuolinen perheenjäsen ei varmaankaan olisi kovin iloinen kun itse ei kerkiä kalaankaan.;-D
Lisäksi muistutus!!!! Muistattehan, että Helsingissä on kädentaitomessut 18-19.9.2010 Sinne suuntaamme siis ja ostoksia tekemään. Toivon löytäväni sieltä kangasmyyjiä, joilla on kuviollisia kankaita myytävänä esim. Ikasyr, joka nyt tuli ensimmäisenä mieleeni.

Minnuli

2 kommenttia:

  1. Mä oisin tahtonut kans, mut kurssi on just pahimmoilleen muskarin kans päällekkäin :(

    VastaaPoista
  2. Voi harmitus. Ehkäpä ensi vuonna. Mymmelimme on niin pieni, etten ole raaskinut vielä viedä harrastusten piiriihein....ehkäpä ensi vuonna sitten tulee senkin aika.

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi.