Sivut

2. elokuuta 2010

Villa Isabella

Julkisivu on nyt saanut vihdoinkin uuden ilmeen.Täältä voitte katsoa alkupistettä KURKISTUS.
Ovi on  saanut kokonaan uuden ilmeen koristeineen kaikkineen. Koristeet ovat ikkunoissa ja ovessa tullut ns. ylijäämänä noista terassilaudoista.
Ylälaudoitus on uusi.Vanhassa sitä ei ollut lainkaan ja meitä häiritsi mieheni kanssa se, että pelkät tukilaudat oli näkyvissä, joten mies sitten suunnitteli tuon yläkoristeen. Hyvä Nuuskamuikkuseni.
Oveen tuli sydänkyltti,Tervetuloa. Kiitos mummolle siitä.
Ikkunat saivat uudet laudoitukset ja koristeet. Tällä puolella tuli laitettua luonnonkiviä koristeeksi ja tomaattien alkuja.
 Tällä puolella on pelargoneja ja karjalanneitoa sekä lapsen puutarhakeinu.Lisäksi koivu tuo hieman varjoa leikkeihin.
Sisälle mökkiin olin hankkinut aiemmin ennenkuin mökistä oli vielä tietoakaan niin pinnatuolit. Olin ajatellut pätkästä noin 10cm jalkoja pois ,hioa ja maalata. Niistä piti tulla ergonomiset eteistuolit Mymmelille, jotta on helpompi pukea tulevana talvena........NOOh, nyt niistä tuli leikkimökkituolit.
Tuoleista tuli vaaleanpunaiset. Maalina Helmi ja  sävynä on Leivos. Itse olisin valinnut Sadolinin maalin, mutta menihän tämä näinkin. Maali ei vaan ollut mielestäni paras mahdollinen ja levittyi mielestäni epätasaisesti. Tai sitten on huono maalari.:-)))
Täällähän se Mymmeli jo kokeilee tuolejansa. Madaltaminen mahdollisti myös sen, ettei tarvitse pelätä putoamista.
Leikkimökistä puuttu: vielä osa sisutusta, mikä jäänee ensi kesään. Villa Isabella kyltti ja valurautapidikkeet joihin voi sitten kesän aikana ripustaa kukkasia tai talven tuimina iltoina kynttilälyhtyjä.
Kiitokset miehelleni joka ahersi leikkimökin parissa lukemattomia iltoja ja ennenkaikkea kiitos heille, jotka antoivat näin ihastuttavan aarteen meidän Mymmelille leikkeihin.
Minnuli3 kommenttia:

 1. Hieno!! Tuolit myös.
  Tääl leikkimökki odottaa viel rakentamista....

  VastaaPoista
 2. Vähän ihanaa mökki, meille tulee mökki ensi vuonna joko miehen tekemä tai ottaa vastaan jos tulee hyvä. Mutta todella hieno minnuli. ja tuolit ovat ihan ihania <3

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia. Yksi projekti siis on saavutettu ulkoisin puittein päätökseen ja jotta talon rakennus hommat eilopu niin nukkekoti odottaa vielä uurtajaansa.;-DD

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi.