Sivut

30. syyskuuta 2010

Kalamiehelle villasukat

Joka vuosittainen traditio on miehellä ja hänen kalakavereillaan. Tapahtuma on kaksi kertaa vuodessa ja kilpailuun ottaa osaa usea venekunta. Kisa kestää koko päivän alkaen aamutuimasta tuonne seuraavaan aamuyöntuntehin, jos laskee mukaan nuo kalavalheet ja saunomiset.
Lupasin yhdelle näistä mieheni kalakavereista, että jalkoja ei sitten syksyn kalakisoissa palele ja nyt valmistuivat siis nuo vihreät saapas-sukat.
Hidasta ja melkeinpä toivotonta tämä kutominen on ollut kun käsien takia kiertoliikkeet on vielä hankalat.

Muuta:
  • Blogissani tapahtuva pienoinen hiljaiselo syksyn jatkuessa ei tarkoita ettenkö jatka päivittämistä tai käsitöitä. Huomenna alkaa vaan arkinen aherrus työn merkeissä ja sloma on siis loppu. Toivottavasti kädet jaksavat duunissa ja lapsi olisi terveempi syksyllä kuin mitä koko keväänä.
  • Kansalaisopiston ompelukurssilla aloitin jo yllätys yllätys joulukalenterin teon Tildan tylliin ja uskokaapa, että leikkaminen vei sellaiset nelisen tuntia ennenkuin sain kaikki osaset kiinni silitettyä itse kankaaseen. Ensi kerralla alkaa sitten aplikaatiokuvien ompeleminen ja siinäpä sitä sitten onkin hommaa.
  • Lapsi tarvitsee uuden neuletakin ja neulotut legginsit, joten niitä teen sitteni ltaisin kun ommellakaan ei voi. Kone meinaan on lapsen sängyn lähellä.
Tässäpä sitä oli hieman päivitystä ja kerrontaa mkitä peikkomuorin pesään oikeastaan kuuluu....viikonloput meneekin tossa pihatöitä tehdessä ja laittaessa pihaa talviasuun.
Oikein poutaisaa ja rentouttavaa viikonlopun odotusta kaikille
Minnuli

1 kommentti:

  1. Minäkin lähtenyt treenaileen kutomista. ihan vaan aina oikein ja tuollaista suoraa pötköä. tarkoitus olisi totutella tuohon kutomiseen, enhän ole kutonut elämäni aikana kui pari juttua, nekin koulussa :D
    Ehkä minä jokapv vaik sukat saan tehtyä :)
    Tsemppiä töihin!

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi.