Sivut

18. syyskuuta 2010

Syksyn lupaus ja yksi paita lisää

Todellakin, ajattelin tehdä tässä hetimmiten syksyn lupauksen,jonka kesto olisi maksimissaan kauhistuttavat kaksi kuukautta. Huh!!
Lupausko? Niin, luin Aenon blogista Astu sisään tästä linkistä KLIKS!!, että oli luvannut itsellensä olla ostamatta kankaita kahteen kuukauteen ja ajattelinpa itsekin ryhtyä tuohon samaan. Aluksi ajattelin olla ostamatta kankaita jouluun saakka, mutta se lupaus tulisi takuuvarmasti rikottua, joten aloitan tämän tänään eli 18.9.2010 ja lupaukseni päättyy 19.11.2010.
En siis käy paikallisissa kangasputiikeissa, en osta nettijkaupoista, (ihastelen ja kuolaan vain). Mikäli joku proggis tarvitsee tukikangasta tai aplikaatiota varten niin sen hankin toki. Tosin veikkaan ettei niitäkään tarvitse ostaa pariin kuukauteen.

Miksi näin?
Kaapissa on kankaita pivin pimein. Hyllyt suorastaan notkuvat niitä. Kirstut ovat pupposen pullollaan lankoja mitä erinlaisempia, joten nyt niitä varastoja tyhjentämään.
Näin ollen heitän haasteen myös muille bloggaajille.Uskoisin, että tuon lupauksen jälkeen on taas mukava mennä kangaskauppaan shoppailemaan. Kaikki mukaan hetkeksi ja shoppaillaan sitten joulun alla hullun lailla.;-D

Nalle Puh-paita valmistui eilen virallisesti. Kankaan olen ostanut huuto.netistä halvalla.Piadan hinnaksi tuli siis kaikenkaikkiaan noin kolme euroa. Ei paha.
Kävin veljeni työkaverin luona ostamassa mitä ihanimpia mekkoja ja vaatteita Mymmelille huippuedullisesti, että nyt niitä juhlamekkoja sitten on kaikenmaailman kissanristiäisiinkin ja ihastuttavia vielä. Nappailen kuvia niistä kun asettelen kaappiin ja ripustimiin.
Ilmoitelkaahan ketkä ovat mukana ja ainhan kannattaa kokeilla tyhjentää niitä kaappeja.
Minnuli
2 kommenttia:

 1. Ihana nalle puh :)
  Minä en ostolakkoa tee, suurinosa kankaista kun tulee hamstrattua kirppiksiltä :D.
  Kangaskaupas tulee käytyä todella todlla harvoin.

  VastaaPoista
 2. Kiitos.
  Mulla on tapana seurata nettikauppoja ja ravata paikallisissa tyygiputiikeissa liiankin tiuhaan, joten tuo ostolakko on siis tänne tervetullut. Viime vuonna ostin esim.joulukalenterikangasta, että tekisin sellaisen Tilda-tyylisen kalenterin, niin hyllyssähän nuo vielä ovat....ehkäpä täksi vuodeksi siis.

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi.