Sivut

18. lokakuuta 2010

Uusia tuulia syysmyrskyn ohella

Uskomatonta, mutta totista totta. Taas pakkaamme tavaroita ja roudaamme niitä uuteen kotiin. Tässä kodissa kerkesimme siis asua alle vuoden ja osa tavaroista oli vielä edellisissa muuttolaatikoissa. Oikeastaan tuo oli- verbi on väärä ilmaisu, sillä ne on siis vielä siellä.
Muutossa on ainakin yksi hyvä puoli....ja että mikä. kadonneet tavarat ainakin ilmaantuvat ja vielä kun itse ymmärtäisi heittää ylimääräisiä tavaroita kaatopaikalle tai viedä kirpparille.

Mies tokaisi, että kangaslakko saisi kestää seuraavat viisi vuotta ja sama koskee kuulema lankoihinkin. Hahhaa....ainahan sitä voi olla siinä uskossa.

Uusi kotimme sijaisee totaalisen metsänkeskellä. Suorastaan keskellä ei mitään. Ympärillä on vain peltoaukeaa ja metsää. Kaupunkiinkin on reilut 20 kilometriä ja työmatkakin kasvaa siis yli viisinkertaiseksi ja kyseessä on siis yksi suunta. Samainen matka on kauppaan, mutta onneksi me aikuiset teemme kaupungissa töitä ja lapsi käy dagiksessa keskustan sydämessä, joten ilman maalaistumaan emme siis kuitenkaan pääse.

Ompelukoneet on pakattuna ja muutettuna.Ompeluhuone on kokenut totaalisen myllerryksen ja nyt sitten se paras juttu: Saan ikioman oikean OMPELUHUONEEN!! Tällä hetkellä olen saanut osan vintistä ja yläkerran tasanteen nurkan.
Lapsonen täyttää kohta kaksi ja kolmas koti on kohta kierroksessa......aika rumbaa on siis ollut.
Oikein ihanaa syysmyrsky tunnelmaa kaikille ja palailen päivityksiin, kun muuttoprosessi on valmis.
Minnuli

1 kommentti:

 1. Vai muutto puuhat. siin stä hommaa onkin.
  Metsän keskel on kiva asua, niin mekin :).
  Tai no tuohon kylille ja kauppaan on 6km mut sit kaupunkiin ouluun tulee melkein 50km.
  Vaan minä tykkään olla tääl metsän keskellä, ei sais mua enää kovin helposti kaupunkiin asumaan.

  Paljon tsemppiä muuton keskelle! Ja oma ompeluhuone, hienoa :):)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi.