Sivut

6. joulukuuta 2010

Joulun odotusta uudessa kodissa

Muutto on lopultakin saatu suoritettua ja kuka voisi uskoa kuinka vaikeaa se muutto voi olla pienen lapsen kanssa ja sitä ei yhtään auta jumalaton tavaramäärä.
Muuttoa tehtiin useita viikkoja, jotta saatiin tavaroista osa edes kaappiin ja lisäksi piti tehdä vuoden puutyöt ja autotalli on vielä kesken.

 Voi miten ihanaa olikaan herätä viime viikonloppuna, sunnuntaina uudesta kodista ja katsoa ulos ikkunasta. Olin NIIIIIN kaivannut peltomaisemaa keittiön ikkunasta aamukahvia juodessani ja nyt viimein sain maiseman takasin. Olemme siis asuneet ny kolmessa eri asunnossa ja lapsonen täyttää kuun puoli välissä 2-vuotta. Aikamoista haipakkaa on siis pitänyt.
 Edellinen asunto oli vanhan kaupungin kupeessa, jossa oli hieno sijainti, mutta asuminen ei kaksikerroksisessa talossa ollut kovin hilpeää ja tarjous tuli pusikon takaa muuttaa malle ja yksikerroksiseen taloon, joten pitkän pohdinnan jälkeen päätimme muuttaa. Sitä ennen asuimme maalla useamman vuoden, jossa pellot ja metsät ympäröivät meitä.
Kuten huomaatte maisemat ovat valloittavat.
 Joulun odotusta olohuoneessa..

Sain oman ompeluhuoneen, mutta siellä vallitsee vielä totaalinen kaaos ja luultavasti vallitsee vielä joulun ylikin. Ensi viikonloppuna on tuparit ja 2-vuotis syntskät tulossa ja ompelu on nyt siis hieman taka-alalla tovin, mutta monia projekteja tulisi saada päätökseen tässä ennen vuoden vaihdetta.

Olen aktiivisesti seurannut teidän kirjoittamia blogeja, mutta aika ei ole vain antanut myöten kirjoittaa kommentteja. Kiitoksia ihastuttavaista päivityksistä mm. Tikbumsa, Ruttunuttu, Ahdintila, Aeno, Elämä on, Mikunloki, Mimmunen, Tassunjälkiä, Pikkuriikki retroilee ja monet muut.

Oikein mukavaa pikkujoulua kaikille näin jälkikäteen ja nautinnollisia pukujuhlia Linnan juhlan tahtiin näin Itsenäisyyspäivänä.
Minnuli

3 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin :) Kyllä oon kade,siis on kyllä hienot maisemat ja että sitä kahvikuppia keittiön ikunalta katsella tuollaisia maisemia voi voi sentään :)

  VastaaPoista
 2. Minä olen odotellutkin että milloinkas päivitystä tulee :)

  Kovasti onnea uuteen kotiin!!! Ja on ihanat maisemat! Me myös asumme keskellä ei mitään, peltomaisema täst uupuu, meillä saa katsella mäntymetsään :)

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia onnitteluista.
  Päivitykset tovin kestivät, mutta nyt olen taas mukana touhun tohinassa.

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi.