Sivut

16. tammikuuta 2011

Lopultakin valmis

Tämän paidan aloitin viime syksyllä ennen kuin tiesin, että edes muutamme. Muutto kun tuli täysin kulman takaalta.
Kankaina on Eurokankaan trikoita, joita ei ollut kuin palasia enää jäljellä, mutta niistä syntyi kuitenkin hauska elefanttipaita.
Alla on kuva paidan takapuolelta ja mielestäni se onkin onnistuneempi kuin etupuoli. ;-D
Joskus voi siis käydä näinkin.
Miinuspuolena tässä on se, että paita on aika rajoilla jotta on melkeinpä liian pieni. Hihat itsessään ovat reilunpituiset.
Näin näitä keskeneräisiä pikkuhiljaa alkaa saamaan valmiiksi kun nykyisin lapsonenkin mahdollistaa tuon ompelun ja seuraa aktiivisesti vieressä...tämä paita oli jo melkein lähdössä käsistä vaikka paita oli vielä paininjalan alla.

Reilu viikko sitten tytär haki tyynyn ja asetti sen ompeluhuoneen lattialle, istui siihen ja hetken kuluttua nousi ja hakin kankaan kassista ja näytti sitä ja sen jälkeen itseään ja sanoi där där....pienenstä ne oppii mistä vaatteet tulevat ja kuinka kankaita valitaan.♥
Tilasin muuten elefanteista puheenollen Samsukasta elefanttikangasta palasen, josta olisi seuraavaksi tarkoitus tehdä tunika heti yöpaitojen jälkeen. Ne ovatkin jo resoria vaille valmiina ompelupöydällä.

Kävin muuten hiihtämässä pienoisen lenkin 30 vuoden jälkeen ja voihan jysäys kun oli haastavaa. Pyllylleen olin joka mutkassa,m utta oppia ikä kaikki ja jokai päivä vaan uudelleen, latu kun kerran on heti talon kulmilla. Mahdollistaa jopa 50kilsan lenkin, mutta tässä puolessakin tunnissa oli haastetta kerrakseen tälle sunnuntaille.

Minnuli

1 kommentti:

  1. Kiva pusero :)
    Meil on ella joa kovasti äitin mukana valitsemas kankaita, kankaan ky tunnistaa ja osaa sanoa :D

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi.