Sivut

15. tammikuuta 2011

Pussilakana lapselle

Hei kaikille
ja todellakin pitkästä aikaa.
Tänään siivotessani lapsen pieniä petivaatteita pois kaapista huomasin, että pussilakanoita, tyynyliinoja ja lakanoita on todella vähän.
Olin kyllä tietoinen asiasta, mutta varsinainen todellisuus iski kuitenkin vasta tänään.

Olen tässä myynyt suurimman osan tyttäremme pieniä vaatteita/kenkiä pilkkahintaan ja leluja laittanut jakoon.
Kävin ostamassa lempikaupastani kankaita eurolla metri, kun pitivät vielä ennen joulua kauppaa auki kuukauden verran. Ostin siis tuon jo aiemmin kertomani 50 metriä erilaisia lasten puuvillakankaita.
Rottatoulle-pussilakanakangas on yksi tuosta hankkimastani kankaasta.

Hieman teki ompelemisen aloittaminen vaikkeksi sen kun en muistanut mihin olin laittanut puolat, paininjalat, sakset ja muut ompelutarvikkeet muuton jäljiltä. Minä kun pakkasin kaikessa kiireessä ne ja tietty eri kasseihin ja laatikoihin.
Nyt on suurin osa löytynyt ja homma pääsee taas alkamaan.

Tämän uuden kodin sijaitessa yhdessä tasossa on tulevaisuudessa ompeleminen huomattavasti helpompaa kuin aiemmin, jossa tilat oli sijoitettu yläkerran aulaan ja lapsen huone oli aivan vieressä.

Hankintoja olen siis taas tehnyt enemmän kuin varmasti olisi missään nimessä tarpeen, mutta päivittelen niitä sitten samalla kuin saan jotain valmiiksi.

Vaatevarastoa tutkiessani huomasin, että tytön yöpaitulit ovat jäämässä pieneksi, joten uusia on tulollaan muutama kappale seuraavaksi.

Muuta:
Voi miten ihastuttava onkaan talvinen maisema ja kun aurinko heijastaa lumiselle pellolle. Huomasin, että sinne on ilmestynyt ladut, joten huomenissa heti niitä testailemaan ja päivällä luistelemaan.
Ylläoleva kuva otettu keittiön ikkunan läpi.

Hyvää alkanutta vuotta 2011 kaikille lukijoilleni.
Minnuli

2 kommenttia:

  1. Ihana pussilakana :D
    Tervetulemast takas, ei muutak ku ompelukone surraamaan :)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia kovasti.
    Aktiivisesti olen blogiasi lueskellut, mutta kommentit tulevat hieman jälkijunassa. Olet saanut taas paljon aikaiseksi ja onnistumisen iloja on ehdottomasti tullut ja hienosti jaat niitä meille muille.

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi.