Sivut

27. tammikuuta 2011

Steiner-nukke,koristetyyny ja muuta

Olen tässä tohinassa unohtanut päivittää parisen asiaa:
tyttäremme sai Famolta ihanan steine-rnuken, jota en ole antanut leikkeihin mukaan, vaan joka istuu hyllyn päällä katsomassa lasta. Nimen olen Famolta unohtanut kysyä, mutta hiljaa itsekseni olen miettinyt, että voisi olla Famon etunimi. Sopisikohan se hänelle?
 Steiner-nukke on erittäin taidokkaasti tehty ihan alusvaatteita myöten ja toiveeni onkin, että nukke säilyisi ehjänä niin kauan ku tyttäremme on aikuinen ja olisi jokin ihana,kestävääkehitystä oleva lapsuudenmuisto olemassa aikuisiällä.
Jotta tämä muisto olisi mahdollista, niin meidän vanhempien tulee antaa ko. asian/esineen olla esillä jotta siitä syntyy se mielikuva ja muisto sitäkautta. Toivottavasti osasin selittää asiani tarpeeksi selkokielellä.;-D
Lisäksi sain kunnian skannata ohjeet itselleni kuinka tehdä steiner-nukke ja nukenvaatteet. En siis ole mikään steiner-fanittaja kuten aiemminkin jo totesin, mutta kestäväkehitys on lähellä sydäntäni. En usko pilipali leluihin tai muovikäärään, jotka hetken kuluttua ovat rikki ja pahoittavat mielen. Meillä satsataan kestäviin leluihin ja kirjoihin, joita voi sitten vuosikausia käyttää.
Jouluna Mofa toi myös itsetehdyn Molla-Maijan mistä ajattelin piirtää kaavat ja ottaa sitten kuvat ja päivittää tänne. On ihanaa kun omin käsin voi valmistaa mitä ihanimpia asioita ja esineitä. Neulotut pehmoeläimet ovat yksi erinomainen asia ompelusten rinnalla.
 Yllä oleva tyyny tuli myöskin Famolta meille tupantulijaislahjaksi. Minusta on hienoa, että esim. äitini käy Famon eli mieheni äidin luona ns.ompelu/kirjontakurssia liki päivittäin.
Molemmat saavat seuraa toisistaan ja lisäksi tieto/taito siirtyy taas sukupolvelta toiselle kuten joskus kauan sitten. Hyvä Mutsi!!
Ehkäpä lapsenlapsesi tulee oppiin sinun luoksesi jonain päivänä sitten.♥
 Yllä olevan kaavan ja kankaan tilasintulta linkin alta.Astu sisään ihanaan ja ihmeelliseen käsityökauppaan. NAPSAUS!!
Kätevää tämä nettitilaus, kun ei tarvitse edes kaupoissa pyörähdellä ja paketit tulevat suorraan kotiin. Kiitoksia siitä.
Illalla ajattelin päivittää vielä lukemiani blogeja, koska niitä on tullut lisää ja poistan niitä jotka eivät toimi enää.
Oma sairaus ei ole mitenkään paremmalla puolella ja lisäksi täällä on kaksi oksentavaa potilasta. Kotimme kaipailee ehkäpä viikonloppuna desifiointia jos vain joku jaksaisi sitä mopeilla ja luutuilla levitellä sinne ja tänne......
....sitä odotellessa siis...
Minnuli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.