Sivut

19. maaliskuuta 2011

Perhosmekko 122cm

Vaaleanpunainen kausi jatkuu siis yhä. Tällä kertaa en sen suuremmin suunnitellut vaan ajattelin kun on kyseessä tyttönen, jolla on vaatimuksena vaaleanpunainen ja krumeluureja niin tein siis kolmen konstin mekon. Kaava Ottobre lehdestä muistaakseni 3/09.
Kangas on  Marimekosta ostamaani pellavaa.( Ostin kangasta kantispäiviltä 40 metriä erilaisia pellavia ja puuvillakankaita siis.) Alahelma on paikallisesta kangaskaupasta oleva tilkkunen(viskoosia) ja perhonen on ostettu ompelutarvikkeita myyvästä kaupasta tänään.
Ajattelin siis ensi eilen, että aplikoin itse siihen jotain, sitten pohdin jo jotain nappien asettelua kauniisti, lopulta suunnittelin laittavani siihen kaunista nauhaa koristeeksi, mutta mikään ei vaan sopinut silmääni ja vastannut visioitani joten marssin aamusta siis ompelutarvikekauppaan tutkimaan vaihtoehtoja ja löytyihän lopulta tuo kesäinen perhonen. perhosen kiinnilaitto oli helppoa. Silitysrautaa tarvitsi hieman näyttää ja avot se olikin piste sitten iin päälle.
Omasta mielestäni onnistunut ompelus/luomus toivottavasti pitäjäkin tykkää. Uskalsin laittaa jo tänne kun en usko hänen lukevan blogiani.

Tässä yllä on viime viikonloppuinen ystävämme joka veti meitä reessä ja Mymmeli oli aivan ihastuksissaan. Huuteli vaan Ihaahaata kovasti.
Ratsastustallit meitä siis tulevaisuudessa odottaa..♥♥
Minnuli

3 kommenttia:

 1. On kyl todella ihana mekko!!! :)

  VastaaPoista
 2. Tattista.
  Omastakin mielestä siitä tuli lopulta mieluinen kaiken pähkäilyn jälkeen.

  VastaaPoista
 3. Moikka

  Ihana mekko totta tosiaan.

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi.