Sivut

6. elokuuta 2011

Huonekalujen muutosta 1,Keijuhylly


Olen ONNELLINEN.
Tämä hylly oli valmiina jo viikon verran, mutta ennen kuin sain tuon raksamiehen laittamaan hyllyn seinään, niin siinä meni viikko. Pitkä toimitusaika.;-))).
Hyllyn siis sain naapurin emännältä ja tovin mietittyäni päätin hioa sen ja maalata valkoiseksi.
Perus maalina oli Sadolin, mutta väri on vanilijan sävyinen. Jos joku haluaa ihan tarkan koodin niin laitan tulemaan.
Pistin mieheni ostamaan maalia enemmänkin, sillä nyt alkaa puuhuonekalujen stailaus uuteen uskoon. Ehkäpä se vie vähemmän rahaa kuin että astuisi kauppaan shoppailemaan.;-D.
Laatikosta uusin nuo vetimet. Olivat ennen puunupit ja kirkaat muuttivat ulkoamuotoa raikkaaksi. Keijukuvio on paikallisesta askartelukaupasta ostettu arkki, jossa useita eri keijukuvia. Kiinnitin decoupagé-lakalla kiinni.


Omasta mielestä muutos on huomattava ja edukseen. Keittiössä olisi vielä yksi tällainen hylly, mutta neljällä laatikolla ja se onkin seuraava, kunhan saan tämän ostoksen ensin maalattua.
Hylly on puolivalmis.
ostin sen pilkkahinnalla paikallisesta uusiokeskuksesta ja on nyt täysin hiottu, mutta maalausta vaille ja olisi siis huomisen urakka. Hylly on myöskin menossa Mymmelin huoneeseen. Vielä uupuu stereotaso tai pitkänomainen laatikosto, jonka päälle voisi laittaa pari nukkekotia ja Mymmeli voisi leikkiä seisten tai istuen niillä. Uusiokeskus täältä tullaan...
Toivottavasti joku muukin kiinnostuu näistä onnistumisen kokemuksista.
Stailaus siis rulaa meillä.

Minnuli


1 kommentti:

 1. Moikka

  On se ihanaa kun näkee mitä maalilla saa aikaan.Vanhasta tuli uutta siltä seisomalta.
  Ja kun itse tekee niin se onnistumisen ilo on todella suuri.
  On ilo seuraa tätä blogia.
  Inkku

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi.