Sivut

5. helmikuuta 2012

Huovutettu pannumyssy

 Kaksi ylintä kuvaa on päivitetty siis 13.2.2012. Sain tehtyä yhteistyötä Mymmelin Famon kanssa eli mieheni äidin. Hän on todella taitava kirjomaan liinoja yms. Taito jota en itse valitettavasti hallitse, mutta halusin jotain kirjottua, niin rohkeasti kysyin josko hän voisi auttaa.
Lopputulos on todella onnistunut ja alahelman leikkasin suoraksi. Pannumyssy on siis niin iso että kolmen litran kattila menee hattusen alle mukavasti ja keittokin pysyy kuumana.
 Koristelu uupuu vielä kokonaan ja myssy onkin saunassa kuivumassa vielä.
Myssyn sisäpuoli.

Tänään oli toinen päivä huovutuskurssilla. Koska eilen sain Mymmelin tossut valmiiksi oli ajatellut tehdä pannumyssyn. Etenkin kun sitä tarvitsee päivittäin....ei vaan. Tuskin olisin tehnyt sitä tulevaisuudessa lainkaan jollen olisi päättänyt tehdä sitä nyt.
Tämä työ oli mielestäni selkeesti haastavampi ja joutui oikein tosissaan miettimään kuidunsuuntia, paksuutta ja miten se lammas puhuu kun villaa käsittelen. Tarvitaanko saippuaa lisää ja todella kuumaa vettä vai taputellaanko kovaa vai herkästi hieroen ja paijaillen. Onneksi oli asiantuntija paikalla auttamassa.
MUTTA.....

Armoton huovutuskipinä syttyi ja nyt koko perheelle sellaisia varrettomia tossuja alan iltaisin huovuttamaan.

 Pannumyssyn kaava on valmiina ja alku on siis saavutettu...
 Sisäosaa neulahuovutettu kasaaan jotta on helpompi märkähuovuttaa sitten. Sisäpuoli tuli valkoiseksi ja ulkopuoli vaalean siniseksi.
 Tässä näkyykin jo sotä edm. sinistä.
 Monta villakerrosta päällekkäin.
 Muovipussi sisälle, jotteivat huovu yhteen.
 Marseille saippua tekee ihmeitään kätösten alla.
Käännetty versio sitten sisäpuolelta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.