Sivut

8. kesäkuuta 2012

KYH 8, Ranteenlämmittimet aloitettu

Seiska veljestä langasta siis aloitin ranteenlämmittimet. Pöllöhatusta jäi yli ja ajattelin sitten samaisen langan sopivat myös pitsiseen neulontaan. Lisäjujuna että lanka siten myös loppuisi.

Ohjeen löysin alunperin Kuunliljapiha-blogista, ja siihen ihastuneena aattelin itsekin sitten nuo neuloa.
Toivottavasti saan nuo viikonlopun aikana valmiiksi kuin myös muut kyhäilyt.
Maanantaina alkaa mosaiikkihommat kaivonkansiin ja se vie oman aikansa kaiken muun ohella. Naureskelin itselleni että tässä ollaan pienen muksun vanhempia, remontoidaan taloa ja rakennetaan lisää ja lisäksi on sellaisen salaisuusproggiskin menossa.Kesäloman viettoa pihahommia ja lisäksi sitten tämä kyhäily. Niinhän sitä sanotaan että parempi monta rautaa tulessa kuin pyy pivossa....tai jotain sinne päin.

Lisäksi ja lopuksi: Hiukan itseäni harmittaa tämä pienten töiden laskeminen yhdeksi siten, että jos neulot yhden joulukuusenpallon niin se on sitten yksi kyhäily tai vastaavasti pikku perhonen.
Ymmärrän toki ettei kaikkina päivinä voi suurta juttua ottaa, mutta se että onko pakko mennä sieltä mistä aita on sitten melkein maan alla.
Purnata saa kuka haluaa, mutta uskon että moni muukin ajattelee kanssani samoin.

Tällaisia mietteitä tällä kertaa
Minnuli

2 kommenttia:

 1. Kauniit ranteenlämmittimet on tulollaan.Joko peukalokiilan arvoitus selvisi? Minä tein sen niin, että neuloin puikon alusta yhden silmukan, laitoin silmukkamerkin, neuloin seuraavan silmukan kahteen kertaan eli etu-ja takareunasta, neuloin yhden silmukan, neuloin jälleen seuraavan silmukan kahteen kertaan, laitoin silmukkamerkin.Joka toisella kerroksella lisätään kaksi uutta silmukkaa,ensimmäinen silmukkamerkin jälkeen ja toinen ennen seuraavaa merkkiä, kunnes merkkien välissä on tietty määrä silmukoita. Olipas sekava selostus...

  VastaaPoista
 2. Juu sain ongelman ratkaistua.
  Eli sisuurin piiretin samoin, mutta kahden silmukan välistä nostetaan silmukka ja sitten se nostettu neulotaan kiertäen takakautta oikein.
  Olin aika pulassa ensin, mutta ongelma onneksi ratkesi. Kiitoksia kovasti avusta.
  Luulen että tarvitsen seuraavassakin jutussa apuasi, mutta katsotaan nyt.

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi.