Sivut

3. kesäkuuta 2012

Maalaistunnelmaa Kärkölässä

Pioni ja piironki Kärkölässä
Kävin viime viikonloppuna ystävättäreni kanssa ilman muksuja maalaismiljöötä katselemassa ja tosin olimme sopineet kyllä missä piipahtaisimme ja voi taivas miten ihastuttava putiikki oli perustettu vanhaan navettaan.
Ulkopuolelle oli laitettu viihtyisä terassi ja siinä olisi ollut mahdollisuus seurata lampaiden elämää, mutta vielä ne lampaat eivät olleet päässeet laitumille.
Yläkuvassa on ihastuttava pyörä, joka olisi heti voinut muuttaa talouttamme koristamaan. Varmasti olisin keksinyt jotain ihaia ruukkuja kukkineet tuon komistuksen kyytiin.
Kolme kertaa kävimme kaupassa tai oikeastaan navetassa ja aina vain löysimme lisää ihanuuksia.
Tämä putiikki on joka naisen ihanuus ja jos suuntaat sinne kannattaa jättää miehet ja levottomat muksut kotiin, sillä kaupasta löytyy ihana tunnelma, hyvää kahvia kera kahvileivän ja ihastuttavaia tuotteita.

Tähän putiikkiin oli siis helppo ihastua ja nyt olisikin tarkoitus viedä kesäretkellä sinne famo ja mummu.

Suosittelen suuresti tutustumista tuonne ja puutarhaan on mahdollisuus ostaa harvinaisia pioneja, joita oli eri lajikkeita siis yli 40 kappaletta.

Tällaisen kaupan voisin itsekin perustaa

Melkein hulluksi tullut
Minnuli
Ps. Laskija teki stopin. Viimeiset lukemat olivat 19802. Aika monta lukijaa siis kuitenkin on ollut, vaikka virallisesti jäsenenä on rohkeat yksitoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.