Sivut

13. elokuuta 2012

Pöllömäinen dagis-kassi

  Pöllömäinen huhuilukausi jatkuu meillä, eikä varmaan toviin tulekaan loppua sillä muutama huuhkaja tai mikä lie pöllö huhuilee pihapiirissä tai paremminkin parissa eri paikkaa.
Jostain näin tällaisen pöllömäisen jutun, mutta en sitten muista kenellä oli ja mitä siitä olikaan tehty, mutta itse valmistin kassin.
Vuorena käytin jonkin sortin käsityöpuuvillaa, joka ehkäpä paremmin tunnetaan tilkkuiluissa, mutta oli aika leprua verrattuna tuohon tukevaan puuvillaan, joka muistuttaa minusta enenmmänkin markiisikangasta.
Kassista tuli käyttäjän mielestä kiva ja pakkasi valmiiksi kaikki dagisjutut sinne, jotta aamulla muistaa ottaa mukaan. Oma merkki vielä puuttuu tuosta kassista, mutta kerkiihän sen.

Tervetuloa syksy ja kynttiläillat....niiden lisäksi ajattelin ilmottautua Salaiseen neuleystäväjuttuun 2012, mutta vielä mietin asiaa....ainahan niitä ylläripaketteja olisi kiva saada ja antaa..Lisätietoja löydät täältä ASTU SISÄÄN.
Tällaisia mietteitä tällä kertaa ja nyt neulomaan pöllöneuletta valmiiksi.
HU HUU
Minnuli

5 kommenttia:

 1. Kiitoksia.Lopputulos miellytti pienten korjausten jälkeen...(lue:vuoren ompelin nurinperin ja jouduin purkamaan.)

  VastaaPoista
 2. Hieno pöllö, ihan kruunukin päässä! Itsekin tahtoisin kokeilla leikkiä palasilla ja ommellakin jotain. Hyvä, että päätit lähteä SNY:än mukaan, syksystä tulee paljon jännittävämpi.

  Terveisin,
  Salainen neuleystäväsi (;

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia Salinen neuleystäväni, on totta että syksyyn kaipaa hieman piristystä ja iloa ja näin pienillä asioilla saa hyvän mielen sekä itselle että toiselle.
  Nautitaan kädentöistä ja ihastuttavista syksyn tuomista ilon aiheista.
  Mukavaa kun tulit sinäkin mukaan.

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi.