Sivut

24. lokakuuta 2012

Alviina mekko 122cm,Halloweenjuhliin

 Kauan sitten äitini toi Yhdysvalloista Mymmelille glitter-kangasta, jossa on Muppet shown hahmot seikkailemassa ja aiheena on Halloween.
Kangas on reilut parisen vuotta seissyt kaapissa, johtuen siitä etten ole oikein saanut siitä inspiraatiota saati oikeastaan tiennyt mitä siitä tekisin. Uskon siihen, että kangas kertoo sitten aikanaan mitä siitä pitäisi tulla tai Mymmeli valitsee mallin ja kankaan.
Nyt siitä kuitenkin valmistui Alviina-mekkonen Mekkotehtaan kaavoilla. Koko oli mekkoon 122cm- 128cm, mutta mekosta tuli passeli kun siitä jätin kaikki saumanvarat pois.
Helma on kellomainen ja mitään vippaskonsteja mekko ei tarvinnut, vaikka tuossa aiemmin pyörittelin sitä, josko siihen olisin sitten ommellut helmaan kurpitsan tai haamun, mutta menee nyt tälleinkin.
 Taakse Mymmeli valitsi Famon nappikokoelmasta sopivan napin, jossa myöskin on kimalletta.
Kurpitsat olen saanut paikallisesta kangaskaupasta aikoinaan, kun oli vielä toiminnassa. Näin syksyisin nostan ne koristamaan pöytää ja antamaan väriä pimeän aikakauden keskelle.

Huomasin, että olen ommellut valmiita tekosia muutaman viikon ajan, mutta olen unohtanut päivittää niitä tänne kaiken tohinan keskellä.

Näin siis karkki tai keppospäivää jäädään odottelemaan..

Minnuli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.